Interne

“Per-Art” pe litoral – VIDEO

“Per-Art” pe litoral – VIDEO

În premieră la malul mării, şi-a deschis porţile Festivalul Internaţional de Creaţie şi Interpretare Per-Art. În cadrul festivalului, studenţi şi cadre didactice de la universităţi din România, Republica Moldova, Ucraina, Turcia şi Portugalia vor lucra împreună în ateliere de pictură şi orchestră de cameră.

Festivalul Internaţional de Creaţie şi Interpretare Per-Art are drept scop schimbul de experienţă şi dezvoltarea relaţiilor inter-culturale din zona Mării Negre. Pe toată durata festivalului, activităţile se vor desfăşura în Aula Magna a Universităţii „Ovidius”, Catedra de Arte Plastice şi Decorative, Colegiul de Arte „Regina Maria” şi „Art Boutique Gallery”.

Colegiul Naţional „Regina Maria” va găzdui, pe 4 septembrie, în aceeaşi locaţie, un concert de cameră al orchestrei. Pe 6 septembrie, în Aula Magna a Universităţii „Ovidius”, sunt programate, la ora 10.00 şi 18.00, repetiţii şi recitaluri instrumentale.

Pe 8 septembrie, de la ora 18.00, la „Art Boutique Gallery” va fi o expoziţia de arte vizuale „Black Sea Space Poetry” şi un recital instrumental.

Pe 9 septembrie, la ora 18.00, în Aula Magna, se va ţine recital instrumental, iar pe 10 septembrie, la aceeaşi oră, la Colegiul de Arte, se va desfăşura un concert al orchestrei de cameră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co