Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Anat sud – la Targoviste!

Anat sud – la Targoviste!

Intalnirea bianuala a membrilor Anat Sud a avut loc , de aceasta data,  la Targoviste , unde au fost prezenti reprezentanti ai agentiilor de turism, ai consilului local si judetean Dambovita impreuna cu profesorii universitatii Valahia.

Pentru ca turismul sa prospere in judetul Dambovita, conducerea Anat Sud Muntenia s-a gandit la o strategie care se doreste a fi implementata anul acesta.

Propunerea  de a se infiinta o asociatie de promovare a turismului in judetul Dambovita  este sustinuta si de catre consiliul director ANAT.

In cadrul evenimentului s-a discutat si despre initierea unui protest comun al agentiilor Anat Sud fata de agentiile cu datorii, despre legea turismului, despre posibilele info tripuri in Romania dar si despre Targul de la Romexpo si alte programe desfasurate de Anat pe parcursul anului.

In perioada 15- 18 martie va avea loc la Romexpo,  Targul de Turism al Romaniei  , la care participa si televiziunea nationala de turism Travel Mix care sarbatoreste un an de emisie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co