Externe

Atractii mai putin cunoscute in Paris

Atractii mai putin cunoscute in Paris

Cel mai elegant si neobisnuit loc unde poti viziona un film in Paris este “La Pagode”, care arata ca un templu japonez si care a fost construit in secolul 19, de catre un om de afaceri din partea locului, ca dar pentru sotia sa. Sala principala de proiectie are lambriuri din lemn, iar selectia filmelor este intotdeauna excelenta.

Aflat chiar in inima Parisului, barul “Le Forum” atractiv si de succes, este favoritul parizienilor, care vin aici dupa o zi lunga de munca, pentru a savura Cocktailul Forum, un amestec de gin, vermut si Grand Marnier.

La restaurantul Huitrerie Régis vei manca cele mai bune stridii. Aceasta locatie serveste zilnic feluri de mancare avand ca materie prima scoicile proaspete din Marennes-Oleron si isi imbie oaspetii si cu lista de vinuri absolut fabuloase, provenind din Valea Loirei.

Vanessa Bruno, un designer cu o viziune eleganta si relaxata asupra modei, a reusit sa faca din magazinul sau o locatie cautata de multe femei iubitoare de frumos din Paris, care vin aici si datorita preturilor rezonabile.

Gazduit de doua resedinte magnifice din Marais, Muzeul Carnavalet trece in revista istoria Parisului, prin cele 600.000 de exponate, de la o piroga datand din epoca neolitica, pana la dormitorul care i-a apartinut lui Marcel Proust.

Aflata la doar cativa pasi de Muzeul Luvru, Cafeneaua Le Nemours este intotdeauna plina de oameni, e drept mai mult parizieni decat turisti. Terasa de aici este minunata si cafeaua este si ea buna.

Magazinul Noël….un magazin elegant, care iti ofera tot ce este mai bun in materie de asternuturi de pat brodate, inca din anul 1883, Noël este locul ideal in care poti cumpara un cadou pentru cei dragi.

Nu rata celebrele “bateaux mouches” si rezerva-ti o aventura privata pe Sena, la bordul uneia dintre aceste ambarcatiuni.

Sursa: tuktuk.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co