Interne

Autostrada Cernavodă – Constanţa, gata în 2012 – VIDEO

Autostrada Cernavodă – Constanţa,  gata în 2012 – VIDEO

Autostrada Cernavodă –Constanţava fi gata în 2012. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a semnat contractul de  execuţie a Autostrăzii Cernavodă – Constanţa, tronsonul Cernavodă – Megidia. Şi încă o veste bună… Lucrări vor fi mai ieftine cu 60 de milioane de euro.

Lungimea totală a tronsonului de autostradă este de 20,491 km, din care 0,20 km reprezintă zona de racordare la autostrada existentă. Durata contractului este de 63 luni, respectiv 3 luni proiectare, la care se adaugă 12 luni execuţie. Perioada de garanţie este de 48 luni. Valoarea contractului este de 499.000.000 lei fără TVA. Faţă de valoarea contractului de proiectare şi execuţie reziliat cu antreprenorul Colas, noul contract atribuit în urma desfăşurării procedurii de achiziţie publică va costa cu peste 60 milioane euro mai puţin.

Totodată, termenul pentru proiectarea şi execuţia tronsonului de autostradă Cernavodă – Medgidia a fost diminuat de la 24 la 15 luni, deschiderea traficului fiind astfel posibilă în cursul anului 2012.

Lucrările executate de către noul antreprenor vor avea 4 ani de garanţie, faţă de 2 ani cât prevedea contractul anterior.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co