Interne

Cărțile… puse la locul lor!

Lansat în aprilie 2011 la București, târgul de carte urban BookLand a reunit peste 40 de expozanți si 100.000 de cumparatori, dovadă că bucureștenilor le lipseau târgurile cu iz cultural. Ceea ce le-a dat organizatorilor încredere să extindă proiectul la început de toamnă și în țară sub forma unei caravane a cărților în 9 orașe (Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Arad, Timișoara, Sibiu și Brașov). Și ca să dea cărților o viață socială până la capăt, târgul a revenit în iarna la București.

În tăvălugul mutarilor dintr-un mall în altul, BookLand s-a extins și în versiunea online: librăria www.book-land.ro care din primele secunde ale accesării arată cititorului ca preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Cel mai interesant aspect este filtrul de cautare al titlurilor, ajustabil după criteriul editurii/producătorului, autorului/artistului, preţului şi genului din care titlul face parte.

Dacă ar fi să ne jucăm cu extrapolările, BookLand are ceva din nebunia lui P.T. Barnum și din viziunea lui Gutenberg. Atât timp cât cartea e ajutată să reintre în sfera de activități cotidiene, să tot fie astfel de proiecte!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co