Despre noi

Dragii noștri,

Vă scriem din redacția televiziunii naționale Travel Mix, care a pornit la drum spre casele voastre pe 17 martie 2011. Preț de câteva clipe lungi cât curiozitatea turistului ne pregătim bagajul pentru o nouă excursie și, printre împăturit tricouri și făcut provizii pentru drum, vă scriem câteva rânduri despre noi, cei care vă punem la dispoziţie o nouă sursă de inspiraţie pentru călătoriile voastre.
Înainte de toate, aflați că noi promovăm turismul în… toate formele lui – de afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism… Vrem să vă luăm cu noi în explorare, în descifrarea codului poporului român și vă oferim posibilitatea întoarcerii în lumea sinceră a pădurilor, a florei și faunei pe care omul nu a reușit, încă, să o altereze prin prezența sa cotidiană.
Vă invităm să vă înconjurați de ceea ce este tradițional întorcându-vă la origini prin simplitatea trăirilor în armonie cu natura și în ritm cu folclorul românesc.
Loredana se pregătește acum de „Info trip”, Bianca adună hărțile pentru „Travel Guide”, Gabi pune în portbagaj undițele sale de „Pescar în România”… Suntem gata să vă oferim informaţii despre etnogeneza neamului ca într-un act personal de recuperare a memoriei pierdute în timp, dar nu vă vom ține captivi pe aceste meleaguri. Vă vom purta spre destinații de vis, hoinărind prin imagini din locuri nevisate cu speranța că într-o zi veți păși în această lume spectaculoasă. Deveniți prizonieri fără voie pe țărmul propriului fotoliu, urcați munții alături de noi, relaxați-vă cu frânturi desprinse dintr-o paletă pe care zeii și-au revărsat toate capriciile. Veniți cu noi peste tot pe unde vom merge, din muzee în lăcașuri de cult, punând în valoare și spiritul de aventură.
Vom dezvălui momente de viață unice, a căror trăire e posibilă prin abandonul, fie și doar pentru scurt timp, într-o lume care contrastează puternic cu cea în care trăim zi de zi. Vom explora chiar și universul aromelor cu rețete al căror secret e păstrat de maeștri bucătari capabili să convertească la noi pofte până și cele mai conservatoare papile gustative. Și facem toate astea pentru că noi călătorim pentru dumneavoastră, călătorim cu dumneavoastră!
P.S. Îi salutăm și pe cei care trudesc în industria turismului. Travel Mix le este și lor un partener de nădejde. Împreună vom umple zi de zi rucsacul cunoașterii.

Evenimentul de lansare – Travel Mix …

 

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co