Externe

Destinații interesante pentru luna ianuarie

Destinații interesante pentru luna ianuarie

Luna ianuarie este o perioada linistita, de inceput de an, in care iti poti incarca bateriile daca nu ai reusit sa faci acest lucru in agitatia sarbatorilor de iarna. Printre cele mai potrivite destinatii in aceasta luna sunt insulele exotice sau statiunile montane.

Maldive este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru luna ianuarie. Media maxima de temperatura in aceasta perioada este de 29 grade Celsius. Insulele din Maldive sunt ideale pentru iubitorii de scuba diving si pentru navigatie.

Reciful de corali plin de vietati colorate din aceasta regiune tropicala ofera una dintre cele memorabile experiente de vacanta. Maldive este o destinatie buna si pentru cei care isi doresc sa invete sa navigheze. Apele calde si brizele blande ale lagunelor atrag pasionatii de ambarcatiuni, dornici de o plimbare pe cataraman.

New York-ul este mai fermecator de sarbatori decat in ianuarie, insa inceputul de an inseamna si mai putina aglomeratie si preturi mai bune. Cei care vor sa vada un spectacol pe Broadway pot gasi bilete mai usor, iar muzeele nu mai sunt atat de aglomerate.

Cei care isi doresc o vacanta romantica in acest oras pot face o plimbare cu trasura trasa cu cai in Central Park, acoperiti cu paturi sau pot merge sa patineze in Rockefeller Center.

In regiunea Salzburg, din Austria, turistii au posibilitatea sa schieze intr-o statiune montana, bucurandu-se de preturi mai mici la cazare comparativ cu perioada sarbatorilor de iarna. In restul timpului, acestia au la dspozitie centrele spa, apele termale, restaurantele si barurile cu o viata de noapte intensa. Apropierea de oras este si ea importanta, mai ales pentru turistii care vor sa faca excursii de cateva ore in afara statiunii.

Cei care au suficient timp si isi permit vacante care costa peste 1000 euro pot profita de luna ianuarie pentru a merge sa vada Chile, Peru, Laos, Vietnam, Zanzibar. Toate sunt destinatii atractive pentru aceasta perioada.

Sursa: www.turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co