Distributie


Travel Mix este liber la retransmisie, un program tip „must carry”  conform lista CNA 2014

Rețelele de cablu sau operatorii DTH pot solicita acordul de retransmisie pentru postul Travel Mix la:

E-mail: distibutie@travelmix.ro / Tel: 0244.31.33.33 / Fax: 0372.897.255

Postul Travel Mix se poate recepționa prin satelit sau IP:

– FTA: Eutelsat 16A = Frequency: 12575 V, System: DVB-S2, 8PSK, MPEG-4, SR FEC:  4356 3/4 (pachet Sky Digital: Etno & Taraf TV)

– ORANGE DTH: Astra 1G = Frequency: 12168 V, System: DVB-S2, 8PSK, MPEG-4, SR FEC: 30000 3/4, Encryption: Viaccess 5.0

– IP: MPG-2 (INES/NXDATA/AdNet Telecom).

 

Travel Mix este GRATUIT

Obiectivul nostru este să ținem cont de cerințele publicului și să venim cu emsiuni de interes, astfel încât să intrăm în casele și în sufletul tuturor românilor. Vrem să fim cât mai aproape de telespectatori, să oferim emisiuni cât mai diversificate, să contribuim la dezvoltarea României și a turismului autohton.

Travel Mix se poate recepționa în rețelele: Orange DTH, RCS – RDS Digital National; UPC Digital National – canalul 309, Akta (DCS) și în alte câteva sute de rețele catv din România și Republica Moldova.

Vă dorim vizionare plăcută și un tonus pozitiv zi de zi cu Travel Mix!
 
4 Comments

4 Comments

 1. Borzasi Niculina

  26 februarie 2016 at 3:06 PM

  Cu mare parere de rau , in Cluj-Napoca nu se poate receptiona Travel Mix la RCS-RDS. Noi chiar urmaream frecvent acest canal.Este mai bun ca Travel Channel. Nu se poate face ceva ca sa-l putem receptiona ?

 2. gica

  18 martie 2018 at 6:44 PM

  Pacat ca nu mai transmiteti pe satelit Datele sunt incorecte.
  Pe 16E nu sunteti

 3. Sandru Liana

  9 ianuarie 2019 at 8:59 PM

  Buna seara,tocmai s-a terminat reportajul d-rei Alina Dima in care a „incercat”sa prezinte Brasovul.Spun a „incercat”pentru ca prezentarea a fost trunchiata,repetand cele spuse de interlocutor care nici el nu parea sa fie in ape limpezi.Este inadmisibil sa vorbesti,sa prezinti un oras important pentru romani fara sa amintesti de Prima Scoala Romaneasca,vizitata de zeci de mii de turisti din toate tarile lumii,de Biserica Sf.Nicolae,monument arhitectural de referinta al intregii tari si de Scheii Brasovului,cel mai pitoresc si vechi cartier romanesc al orasului.Pentru Dumnezeu,chiar nu aveti la acest post pe cineva cu stiinta de carte care sa verifice aceste reportaje inainte de a fi date pe post?!

 4. Redactie

  10 ianuarie 2019 at 7:40 AM

  BUna dimineata. Brasovul este un oras minunat, sunt foarte multe obiective turistice importante, nu se pot prezenta intr-o singura emisiune toate. Va promitem ca revenim la Brasov cat de curand pentru a prezenta si alte obiective turistice! Va multumim pentru feedback. Zi frumoasa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co