Interne

Escapade de Valentine’s Day

Escapade de Valentine’s Day

O minivacanţă romantică poate fi cadoul perfect pentru iubit sau iubită de Ziua Îndrăgostiţilor. Cheia stă în a alege cu grijă destinaţia potrivită cu bugetul, gusturile şi personalitatea dumneavoastră. Pentru 14 februarie, agenţiile au pregătit zeci de pachete turistice în capitalele europene, dar şi pe plaiurile mioritice.

Cuplurile care îşi vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor în ţară au de unde alege. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni îşi aşteaptă clienţii cu surprize romantice, cine speciale şi, desigur, reduceri la tarifele de cazare. Tour-operatorii sunt gata să vă ajute să găsiţi destinaţia ideală pentru un weekend în doi.

Dacă pentru o escapadă peste hotare, trebuie să pregătiţi ceva mai mult de 250 de euro de persoană, un weekend pe litoral pentru două persoane vă poate costa chiar şi sub 700 de RON. În această sumă intră cazarea pentru 3 nopţi la un hotel de patru stele, şampanie şi fructe la sosire, micul dejun în cameră, o cină romantică şi acces permanent la fitness şi saună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co