Interne

Expozitia de fotografie „Vacante cu farmec”, a fotografului Cristian-Alexandru Catana, la Targul de Turism al Romaniei (15–18 noiembrie)

La standurile revistei „Vacante la tara” si ANTREC Romania vizitatorii pot admira pe toata durata desfasurarii Targului de Turism, Expozitia de fotografii, intitulata sugestiv „Vacante cu farmec”, a fotografului si redactorului Revistei Vacante la tara, Cristian-Alexandru Catana, castigatorul ultimei editii a Salonului National de Fotografie Turistica.

Expozitia reuneste o serie de fotografii din diverse colturi ale tarii cum ar fi zona Brasovului cu momente incarcate de traditie surprinse la Targul de Vara din Moieciu sau la Muzeul Satului Branean, franturi de traditie argeseana si musceleana – celebrele valtori si Casa Memoriala a poetului George Toparceanu din Namaiesti, un veritabil muzeu al culturii si al traditiilor acelor locuri. Apoi, fotografiile ne vor purta spre lumea muntilor in zone pitoresti precum Fundata, Lacul Bolboci din inima Bucegilor si Muntii Retezat. Pe langa aceste exemple va invitam sa descoperiti si restul fotografiilor expuse ce doresc sa evidentieze farmecul zonelor rurale cu toate frumusetile naturale, sentimente si expresii ale oamenilor simpli, de la tara… si nu in ultimul rand, fotografii ce ne arata noua, tuturor, ca traditiile romanesti sunt vii si povestea lor merge mai departe. Fiecare fotografie expusa se regaseste in colectia Revistelor Vacante la tara, insufletind astfel, articolele pline de farmec ce abia asteapta sa fie rasfoite.

Asadar, va invitam sa descoperiti fiecare poveste in cadrul Expozitiei Foto – Vacante cu farmec!

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co