Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Gala Premiilor VIP – septembrie 2011 – GALERIE FOTO

Gala Premiilor VIP – septembrie 2011 – GALERIE FOTO

Ediţia din această lună a avut loc la Aristocrat Events Hall într-un decor elegant, perfect pentru decernarea de premii şi, mai presus de orice, pentru ca toţi cei prezenţi să aibă parte de o seară reuşită.

Prin această ediţie a Galei Premiilor VIP dorim să continuăm în acelaşi context al Campaniei Superlativelor VIP, campanie aflată deja în derulare şi care urmăreşte identificarea performanţei, a calităţii şi a meritelor obţinute pe parcursul anului 2011. Prin această campanie, căutam valoarea, apreciem munca şi efortul depus pentru atingerea unui ţel, evidenţiem talentul şi, poate cel mai important, promovăm oamenii. Punctul final îl va constitui seara de 16 ianuarie, când îi vom avea pe scena Galei Superlativelor VIP pe cei mai importanţi oameni ai anului  2011.

Luni seara, la Aristocrat Events Hall, am celebrat cea de-a 107-a ediţie a Galei Premiilor VIP. Revista VIP doreşte cu fiecare ocazie să aducă în atenţia publicului ce e mai bun din societatea românească, făcând în mod simbolic o reverenţă în faţa valorii.

Gala de decernare a premiilor VIP a inceput cu categoria Muzica, premiul revenindu-i singurului artist pop din showbiz-ul romanesc ce a concertat in cadrul Festivalului George Enescu. Zoli Toth a sustinut un concert joi, 8 septembrie in cadrul celei de-a douazecea editie a Festivalului, experienta anterioara in cadrul Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti si Filarmonicii Banatul din Timisoara fiind in avantajul sau. Pentru a-i inmana premiul pe scena VIP am avut-o alaturi de noi pe Natalia Barbu, de asemenea admiratoare a muzicii si fosta partenera de scena a lui Zoli si trupei Sistem.

Decorat in urma cu 3 ani de presedintele Traian Basescu cu Ordinul pentru Merit, Ilie Dobre a venit pe scena Galei Premiilor VIP pentru a inmana premiul “profesorului”, cel care a pregatit ani la rand studentii Scolii de Antrenori din cadrul FRF. De curand a primit o Placheta pentru contributia la implementarea strategiei forului fotbalistic European in domeniul antrenorilor dinRomania, si profitand de aceasta ocazie, revista VIP a dorit sa acorde premiul pentru Sport de luna aceasta lui Mircea Radulescu.

Arta a fost dintotdeauna punctul sensibil al multora dintre personalitatile de la noi si pentru acest lucru revista VIP a dorit sa acorde o serie de premii speciale, indreptate in cele mai multe dintre cazuri catre acei oameni si institutii care au simtit necesitatea de implicare in dezvoltarea bunului gust si a calitatii.

Primul premiu special al serii a fost anuntat de Maria Dinulescu, Gilda Lazar, reprezentanta JTI venind pe scena premiilor VIP pentru a multumi in numele intregii echipe pentru distinctia acodata. “Intalnirile JTI” a constituit evenimentul cultural in cadrul caruia a fost readus in fata publicului din Romania cel mai mare coregraf roman, Gigi Caciuleanu, care impreuna cu Baletul National din Chile a vandut bilete pentru doua spectacole la Sala Mare a TNB-ului.

Aylin Cadar a fost alaturi de Revista VIP luni seara pentru a acorda premiul la categoria Debut. La inceputul lunii septembrie, pe piata romaneasca de televiziune, s-a lansat primul serial muzical ce se inscrie intr-un trend ascendent al productiilor de gen din intreaga lume. “Pariu cu viata” a primit premiul pentru Debut si pentru a multumii, pe scena VIP, au urcat Elvira Deatcu, Radu Gabriel si Lala Band, o mica parte din distributia serialului.

Ca si “organizator de experiente umane”, sau cum ar zice unii, regizor, Alice Barb a aratat acelasi entuziasm, cu care ni s-a prezentat de fiecare data, si in momentul in care a fost invitata sa prezinte premiul la categoria Teatru. Pentru a primii distinctia acordata de revista VIP pentru “Femeia care si-a pierdut jartierele”, l-am avut alaturi de noi pe  George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie.

Nu puteam sa omitem Stiinta dintre categoriile de premiere ale Galei VIP. Raluca Van Staden, denumita drept cea mai buna femeie inventator, si-a aratat deosebita placere de a inmana premiul la categoria Stiinta si Viata, ca de la un om de stiinta la altul. Laureatul serii pentru aceasta categorie a fost Mircea Ciuhrii, doctor doc. Virusolog, primul din lume care a inventat preparate din insect pentru tratarea infectiilor virale.

Luminita Nicolescu, antrenoarea preferata a vedetelor dinRomania, a dorit sa vina alaturi de revista VIP sa inmaneze premiul la categoria Mass Media. Luna aceasta am vrut sa apreciem munca unei echipe care urmareste prin fiecare editie a emisiunii difuzate pe B1 TV sa ne aduca in atentie persoanalitati care prin povestea vietii lor pot influenta publicul. Pentru ca prin aceasta emisiune incearca sa ii redea termenului de “monden” semnificatia reala, Roxana Iliescu a urcat pe scena VIP pentru a lua premiul  pentru Mass Media, ea fiind cea care ne prezinta de fiecare data cele mai interesante stiri din “Saptamana mondena”.

Desi fidel scenei teatrului, publicul a avut ocazia sa il vada si in ipostaza de actor in filme, George Ivascu ne-a incantat inca o data cu prezenta sa, de data aceasta fiind cel care a inmanat unul din premiile speciale ale serii. Premiul a fost de data aceasta pentru Constantin Dicu, care dupa 40 de ani de teatru si televiziune a fost fost pentru a doua oara nominalizat pentru premiile UNITER si APTR.

A fost o seara speciala, plina de oameni speciali si am vrut sa ii tratam ca atare. Prin urmare, am hotarat ca un alt premiu special al Galei Premiilor VIP sa se indrepte catre Muzeul Antipa pentru a ne arata incantarea si recunostinta in fata initiativei de restaurare a unui monument foarte important si reprezentativ pentruRomania. Pentru a lua premiul l-am avut alaturi pe urmasul de seama a lui Grigore Antipa, directorul muzeului, Dumitru Murariu. Eugen Cristea, de asemenea iubitor al naturii si pastrator de amintiri, a fost cel care a acordat premiul special Muzeului Antipa in numele Revistei VIP.

Lora, fosta componenta a trupei Wassabi, a acceptat invitatia din partea VIP pentru a acorda premiul la categoria Film. Evenimentul cinematografic European al anului – filmul PINA- a fost lansat in luna septembrie si in Bucuresti, lucru pe care il datoram producatoarei Ada Solomom, care a venit pe scena de la Aristocrat Events pentru a primi premiul VIP.

Pentru ca talentul reprezinta cartea sa de vizita, am avut onoarea sa il avem alaturi de noi pe Gelu Voicu pentru a prezenta premiul la categoria Arta Populara. S-a declarat mai mult decat incantat sa fie el cel care prezinta aceasta categorie, cu atat mai mult cu cat se simte legat de castigatoare printr-o prietenie izvorata din respectul si dragostea fata de cantecul popular. Cristina Turcu Preda, reprezentanta a Munteniei, este cea care a primit din partea revistei VIP premiul de luna aceasta pentru Arta Populara.

Liza Panait, pe care am incadrat-o tot in zona artei, a culturii si daruirii catre comunitate a fost cea care a anuntat premiul Special acordat de revista VIP Centrului de Proiecte Culturale al Municipiul Bucuresti – ARCUB pentru ca si-a asumat rolul de promoter al identitatii culturale si pentru activitatea desfasurata de-a lungul timpului.

Seara trecuta ne-am bucurat sa o avem alaturi, inca o data, pe Monica Ghiurco, cea care a fost aleasa sa inmaneze premiul pentru Brand-ul Lunii. Cred ca nu incape indoiala ca una dintre cele mai bune afaceri ale acestei luni a reprezentat-o incheierea acordului intre Grupul EurolinesRomaniasi TUI Travel PLC, liderul mondial in domeniul turismului. Prin acest parteneriat vedem un nou drum pentru turismul din Romania, un drum pe care vom avea asigurate “siguranta” si calitatea” din partea agentiilor turoperatorului roman. Pentru ca avem incredere ca va aduce o imbunatatire considerabila pentru imaginea Romaniei in plan international, dar si pentru ca avem promise cele mai bune pachete de servicii turistice, Dragos Anastasiu, presedintele Grupului Eurolines,  a venit sa ne confirme acest lucru in cadrul Galei Premiilor VIP prin ridicarea premiului pentru Brand-ul Lunii.

Eleganta este o simtire, ceva ce le aratam tuturor celorlalti prin felul aparte de a ne comporta si de a reactiona in viata de zi cu zi. Eleganta poate fi transmisa ca un mesaj adresat tuturor celor dornici sa recunoasca. Mihai Petre si-a declarat incatarea peste masura de a fi cel care anunta premiul la categoria Eleganta. Pentru ca atat in plan personal, cat si professional reusiseste sa fie mereu optimista si sa le faca pe toate la fel de bine cum reuseste sa fie mereu si cu zambetul pe buze, Oana Cuzino a primit din partea revistei VIP premiul pentru Eleganta.

Doamna senator Lia Olguta Vasilescu, o persoana directa care spune ce are de spus fara menajamente, a urcat pe scena Premiilor VIP pentru a inmana distinctia pentru categoria Politica. Desi fac parte din partie diferite, aceasta si-a exprimat intotdeauna franc aprecierile la adresa lui Ludovic Orban, declarand ca se simte onorata sa-i inmaneze acest premiu unui om care si-a respectat principiile, dar si mandatul de deputat, chiar daca de votul lui ar fi putut depinde fotoliul de ministru al fratelui Leonard.

O persoana care isi doreste sa schimbe in bine societatea actual, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a acordat Premiu Special al Galei din luna septembrie unei personae deosebite, care lupta pentru un scop la fel de bine definit si anume acela de a face doar “jurnalism bun”. Sanda Nicola a primit aceasta distinctie pentru calitatile sale umane, pentru modelul de etica profesionala pe care il reprezinta in randul celor care vor sa patrunda in valtoarea televiziunii si a jurnalismului, si, nu in ultimul rand, pentru ca lupta impotriva “mortii” provocate indeosebi de lipsa de informare corespunzatoare a publicului.

Unul dintre cele mai importante premii ale serii, premiul  pentru categoria Excelenta  este un premiu acordat pentru o viata intreaga plina de realizari. Dorotheea Petre, singura romanca premiata la Festivalul de Film de laCannes, a urcat pe scena Premiilor VIP cu emotie pentru a  inmana distinctia pentru o viata in care a oferit publicului numeroase capodoere cinematografice  maestrului Tudor Caramfil.

Desi in mod normal premiul este acordat pentru Omul Lunii, in aceasta luna distinctia a fost acordata celor mai important Oameni ai Lunii. Elisabeta Lipa a declarat ca se simte onorata sa inmaneze acest premiu unei echipe din care a facut parte pana de curand si care ii va fi aproape de suflet intotdeanuna: cuplul Camelia Lupascu & Nicoleta Albu si echipajul de 8 + 1, castigatorii a 2 medalii de aur si una de bronz la Campionatele Europene de la Plovdiv dinBulgaria.

Gala Premiilor VIP de luna aceasta nu a fost lipsita de moment artistice. Le-am avut alaturi de noi pe cele doua surori gemene Roxana si Beatrice Galeriu, cunoscute si ca TWINS, dar sip e Silvia Stefanescu. Dupa ce ne-am intalnit cu ea la Selectia Nationala pentru Eurovision si a cochetat o perioada cu cariera solo, acum Silvia Stefanescu a inceput un nou proiect muzical alaturi de TWINS. Aseara, in schimb, Silvia ne-a incantat cu melodia “ I can’t breath without you”, compozitie Elvin Dandel.

 Finalul serii a fost unul de exceptie, invitatii fiind poftiti sa cante si sa danseze alaturi de Nicola!

 Prezentatorii: Dinu Maxer si Ema Pendiuc.

 Categoria MUZICA                                                                                              

Premiat: Zoli Toth

Anuntator: Natalia Barbu

Categoria SPORT                                                                                     

P: Mircea Radulescu

A: Ilie Dobre

 Premiu Special                                                                                                       

P: JTI – Gilda Lazar

A: Maria Dinulescu

Categoria: DEBUT                                                                                                

P: “Pariu cu viata” – Elvira Deatcu, Radu Gabriel si Lala Band

A: Aylin Cadar 

Categoria: TEATRU                                                                                              

P: “Femeia care si-a pierdut jartierele” – George Mihaita

A: Alice Barb                                                                    

Categoria: STIINTA SI VIATA                                                                            

P: Mircea Ciuhrii

A: Raluca Van Staden

 Categoria MASS MEDIA                                                                                     

P: “Saptamana mondena”

A:  Iuliana Marciuc

Premiu Special                                                                                                       

P: Constantin Dicu

A: George Ivascu

 Premiu Special                                                                                                       

P: Muzeul Antipa – Dumitru Murariu

A: Eugen Cristea

 Categoria: FILM                                                                                       

P: “Pina”  -AdaSolomon

A:  Lora (Wassabi)

 Categoria: ARTA POPULARA                                                                             

P: Cristina Turcu Preda

A: Gelu Voicu        

 Premiu special                                                                                                       

P: ARCUB – Mihaela Paun

A: Liza Panait 

Categoria : CULTURA                                                                                          

P: Opera “Lohendrin” – Opera Nationala – Catalin Arbore

A: Nicolae Voiculet                                                           

Categoria BRAND-ul LUNII                                                                                

P: EurolinesRomania– Dragos Anastasiu

A:  Monica Ghiurco

Categoria: ELEGANTA                                                                                        

P: Oana Cuzino

A: Mihai Petre

Premiu Special                                                                                                       

P: Ludovic Orban

A: Olguta Vasilescu

Premiu Special                                                                                                       

P: Sanda Nicola

A: Cornel Ilie (Vank)

Categoria: EXCELENTA                                                                                      

P: Tudor Caranfil

A: Dorothea Petre

Categoria: OAMENII LUNII                                                                                

P: Echipa Nationala de Canotaj

A: Elisabeta Lipa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co