Interne

GALA TREND HOSPITALITY: Marian Constantinescu a câştigat Trofeul de Excelenţă Lifetime Achivement Reward

La Gala Hospitality Trends Bucharest 2012 – organizată de Trend Hospitality Consulting & Management la hotelul Radisson BLU din Bucureşti – scriitorul şi editorul revistei TRAVELLER MAGAZIN, Marian Constantinescu a fost distins cu Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate (Lifetime Achivement Reward), pentru contribuţia permanentă în promovarea turismului românesc. “Este a 20-a distincţie care recompensează munca noastră de editori de turism. Mă simt onorat că mă recunoaşteţi ca parte din industria ospitalităţii. De la domniile voastre am învăţat mult şi sunt convins că parteneriatul dezvoltat de-a lungul a 15 ani, se bucură de un respect reciproc. M-ar bucura, dacă dumneavoastră, reprezentaţii breaslei, aţi susţine mai mult presa de turism şi aţi aprecia că o parte din camerele ocupate în fiecare zi, sunt luminate şi datorită contribuţiei echipei noastre. Mulţumesc profesioniştilor ce alcătuiesc echipa companiei Trend Hospitality, condusă de Tinu Sebeşanu” – a spus Marian Constantinescu, în momentul înmânării Trofeului.
În cadrul ceremoniei HTB Gala Awards Trend Hospitality au mai fost acordate încă patru Premii de excelenţă in industria ospitalitatii:Premiul pentru hotelierul anului (Hotelier of the Year) a fost acordat doamnei Daniela Eşanu, Director General al hotelului Alpin din Poiana Braşov – pentru aportul si implicarea de peste 30 de ani in industria ospitalităţii; Premiul pentru excelenţă în formare profesională (Excellence în Hospitality Education) a fost acordat domnului Puiu Nistoreanu (profesor la ASE) pentru angajamentul in pregatirea si dezvoltarea competentelor manageriale in industria ospitalitatii; Premiul pentru deschiderea anului (Best New Hotel) a revenit hotelului DoubleTree by Hilton Oradea; Premiul pentru cel mai bun nou restaurant (Best New Restaurant) a fost conferit restaurantului Diplomat, din Bucureşti. Creaţia şi concepţia trofeului aparţine artistului Alexandru Ghilduş.
Manifestarea Hospitality Trends Bucharest 2012 a reunit peste 300 de participanţi (investitori privati si institutionali, reprezentanti ai sistemului bancar corporatist, proprietari de hoteluri, operatori, arhitecti specializati si alti actori de prima mana din acest domeniu), şi a avut ca invitaţi numeroase personalităţi internaţionale. Deschiderea oficială a fost făcută de Sorin Oprescu, Primarul General al oraşului Bucureşti, care s-a arătat onorat de susţinerea industriei hoteliere şi turistice în realizarea proiectelor administraţiei locale de a poziţiona cât mai rapid Capitala pe harta destinaţiilor demne de vizitat de călători din întreaga lume. De asemenea el a subliniat că în calitatea pe care o are de “Cel mai bun primar dintre doctori şi cel mai bun doctor dintre primari”, va răspunde prezent la orice parteneriat ori invitaţie formulate de către industria ospitalităţii româneşti.
Conferinta Hospitality Trends Bucharest 2012 a fost organizată sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale şi Turismului şi în parteneriat cu INTEHL – Institute of Innovation and Entrepreneurship of École hôtelière de Lausanne. Evenimentul s-a bucurat de susţinerea partenerilor: Coca-Cola, Diversey şi Wyndham Hotel Group. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul evenimentului, www.htbconference.com.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co