Interne

Hoteluri “literare”

Hoteluri “literare”

Va place sa cititi? Atunci va puteti caza la un hotel „literar” unde fiecare camera este un „capitol dintr-o carte”. Pasionaţii de lectură pot merge acum în vacanţă în hoteluri „literare”, decorate după romanele scrise de autori cunoscuţi, în care fiecare cameră reprezintă un „capitol dintr-o carte”.

În New York, este deschis Library Hotel, unde fiecare etaj este dedicat unei anumite teme din literatură, filozofie sau ştiinte sociale. Hotelul se află la doar câţiva paşi de Biblioteca din New York.

The Apostrophe din Paris……..Cost pe noapte pe cameră: 247 dolari

Fiecare etaj este decoarat după o anumită temă. Cei care au decoarat etajul cinci din hotel s-au inspirat după oda „Add two letters to Paris: it’s Paradise”.

The Besty din Miami Beach….Tarif pe cameră/noapte: Între 320 dolari şi 870 de dolari

Tatăl proprietarului hotelului a fost poetul Hyam Plutzik, nominalizat pentru premiul Pulitzer. În aceste hotel se organizează evenimente de artă, poezie şi fotografie.

Hotel Rex din San Francisco….Tarif pe noapte între 189 de dolari şI 269 de dolari

Lobby-ul hotelului este inspirat din decorul saloanelor literare din anii 1920 şi 1930. La barul hotelului aperitivele se numesc „short stories” iar sandwich-urile „text books”

The Library Hotel din New York…Tarif de la 309 dolari pe noapte

În fiecare cameră sunt cărţi pe anumite subiecte de literatură, filozofie, istorie, religie şi alte domenii.

Pavilion des Lettres din Paris….Tarif pe noapte: 335 de dolari de persoană. Fiecare cameră este dedicată unui autor classic.

The Sylvia Beach Hotel….Tarif pe noapte: Între 115 dolari şi 20 de dolari. Este interzisă convorbirea la telefonul mobil. Decorul camerelor se inspiră din operele autorilor J.K. Rowling, John Steinbeck, Dr. Seuss and Hemingway.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co