Interne

Oferte cu lipici pentru Valentine’s Day

Oferte cu lipici pentru Valentine’s Day

Cu preţuri de la 132 RON vă puteţi petrece Ziua Îndrăgostiţilor cu persoana iubită la hotelurile şi pensiunile din România. Dacă vă tentează, însă, o escapadă în străinătate, va trebui să puneţi deoparte o sumă ceva mai măricică. Agenţiile de turism vând încă de anul trecut pachete pentru cele mai romantice destinaţii europene sau exotice, iar zeci de cupluri au făcut deja rezervările pentru o minivacanţă în doi.
Dacă veţi petrece Valentine’s Day în ţară, hotelierii de la munte vă aşteaptă cu oferte cel puţin cochete. Un hotel din Poiana Braşov vă propune un sejur la preţul de 139 de euro, sumă ce cuprinde cazarea pentru două nopţi, micul dejun, cina romantică din 14 februarie, accesul gratuit la saună şi câteva surprize din partea casei. O pensiune din Slănic Prahova vine şi ea cu o ofertă tentantă: 2 nopţi de cazare, mic dejun tradiţional, cină romantică cu lumânări şi şampanie plus petrecere barbeque cu vin fiert, totul la 159 de lei de persoană în weekendul de Sfântul Valentin. Dacă visaţi, însă, la destinaţii ceva mai îndepărtate de casă, agenţiile sunt gata să vină în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră.
Programele includ cazarea pentru 5 zile, respectiv 4 nopţi şi transportul cu avionul. Pentru fiecare destinaţie există în jur de 30 locuri, din care s-au dat deja mai bine de jumătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co