Interne

Plaja de inchiriat…

Plaja de inchiriat…

38% din plaja turistica a Marii Negre a fost scoasa la inchiriat. In acest scop va fi organizata o licitatie publica. Pretul de pornire este de 1,1 lei pe metru patrat pe an pentru plaja din sudul litoralului si de 11 lei pe metru patrat pentru plaja din Mamaia.

Administratia Nationala „Apele Romane” organizeaza o licitatie publica pentru inchirierea a 109 sectoare de plaja turistica, ce insumeaza o suprafata de 580.000 de metri patrati, adica in jur de 38% din plaja turistica a Marii Negre.

Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de inchiriere a sectorului de plaja este licitatie publica. Se va semna un contract de inchiriere pentru unul sau mai multe sezoane estivale si se va lua in calcul pretul cel mai mare.

Pretul de pornire este de 1,1 lei pe metru patrat pe an pentru plaja din sudul litoralului si de 11 lei pe metru patrat pentru plaja din Mamaia.

Caietul de sarcini se poate obtine de la sediul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral. Pretul unui caiet de sarcini este de 224 lei (TVA inclus).

Ofertele pentru licitatie se vor depune la secretariatul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral. Data limita de depunere a ofertelor este 13 martie 2012.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe 14 martie la sediul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral din Constanta .

Sursa: zf.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co