Imobiliare Valea Prahovei

Casa de vacanță


Casa de vacanţă, o revistă și o emisiune nu doar de design și imobiliare, ci și de turism autentic. Cititorul-telespectator, iubitor de tradiție și călătorii în propria istorie, este pus față în față cu o lume nouă și veche în același timp.

Împreună vom descoperi zone înțesate de obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute, mai mult sau mai puțin bine cotate ori întreținute, dar întotdeauna mirifice, adevărate oglinzi ale României de acum și de altădată, ideale nu doar pentru petrecerea a câtorva zile de vacanță, ci și pentru construcția propriei case de vacanță.
Le prezentăm în detaliu, cu avantaje și dezavantaje, cu facilități existente și lipsuri, cu proiecte și potențial de viitor, impulsionând astfel nu doar călătorul pasionat, ci și factorii de decizie și virtualii investitori.
Fără teama că vom descuraja turistul, vom arăta nemijlocit fiecare loc așa se înfățișează: cu infrastructura deficitară, cu servicii minimale, cu prețuri prea mari pentru case și terenuri, cu insignifiante sau inexistente planuri de viitor. “Casa de vacanță” descoperă România așa cum este și refuză cosmetica de fațadă.

Deplasările periodice aduc în prim-plan nu doar locuri unde fascinează mănăstirile, castelele și cetățile fortificate de altădată, ci și orașe cu biserici unice în lume, restaurante și crame unde simțurile se răsfață cu arome nebănuite, pensiuni și case de oaspeți decorate cu un bun-gust desăvârșit, constituind nu doar locul cel mai bun pentru relaxare, ci și sursă de inspirație în domeniul amenajărilor. Vorbim cu gazdele noastre, patroni și administratori, care ne vor dezvălui câte puțin din culisele începuturilor afacerilor lor: dificultățile întâmpinate, soluțiile găsite, intenții de viitor etc. Telespectatorul va afla nu doar că poate petrece aici câteva zile frumoase de vacanță, ci și faptul că este posibil să demareze o afacere profitabilă în sectorul turistic.

Nu uităm de pofta de cultură a multora dintre noi și le-o satisfacem trecând pragul unor muzee deosebite, multe amenajate în aer liber, care atrag nu doar prin unicitatea exponatelor, ci și prin propria istorie. Case memoriale, colecții private de fotografii sau cărți vechi, vor veni în completarea ofertei culturale.

Emisiunea este realizată de Travel Mix în coproducție cu Hurbert Buruda Media

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co