Realizatori

Florin Albu

 

 

 

 

 

 

 

 

Trăieşte Secunda, trăieşte viaţa, iubeşte România și bucură-te de „Călător Prin România”.
„BUN VENIT!” tuturor celor care se încumetă să pășească în această lume care (în mai mare ori mai mică măsură) se poate spune că ne aparține. Bun venit dragilor, celor care doresc să cunoască și să afle mai multe informatii despre o destinație turistică și modul cum să-ți organizezi vacanța perfectă, percum și cele mai noi infomații din domeniul turismului, sportului și culturii. (florin.albu@travelmix.ro)

 

Florin Racoci

M-am născut să pot iubi tot ce este frumos! Viaţa a făcut să devin prietenul camerei de filmat şi mi-am propus prin Travel Mix să aduc în casele voastre frumosul pe care eu îl iubesc. Doresc să vă transform în turişti şi cu ajutorul imaginilor să călătorim împreună prin cele mai interesante locaţii turistice, să ne bucurăm şi să descoperim locuri și tentaţii noi. (florin.racoci@travelmix.ro)

 

 Oana Maria Badilă

Îmi place jurnalismul și am decis cu ceva timp în urmă să fac carieră în această meserie, în presa scrisă. A urmat momentul în care am fost selectată să lucrez în televiziune, ca reporter de monden. Pe parcurs, am avut curiozitatea să cunosc tainele producţiei, însă nu m-am oprit aici. Dorinţa de a persevera în mass-media şi pasiunea pentru călătorii m-a determinat să bat la uşa unui post de televiziune de turism. A fost un nou început. Travel Mix m-a făcut să fiu pe lângă jurnalist şi turist. Călătoriile, aventura, locurile şi oamenii noi mă fac să iubesc mai mult meseria pe care o practic, oferindu-mi posibilitatea de a realiza materiale deosebite, în care  îmi doresc ca fiecare dintre voi să vă regăsiţi! Eu am o vorbă: în orice om se regăseşte un turist! (oana.badila@travelmix.ro)

 

Gabriel Enache

 

Loredana Chivu

  

Alina Oancea

Cu toții ne dorim ca uneori să ieșim din cotidian și să vedem alte locuri și alți oameni din frumoasa lume în care trăim. Tocmai de aceea vă propun două călătorii speciale. Și cum eu sunt veșnic îndragostită de viața fascinantă a starurilor, dar și de filmele bune, vă invit să îmi fiți alături în calatoriile întreprinse în fiecare săptămâna în lumea vedetelor și a cinematografiei. (alina.oancea@travelmix.ro)

Mădălina Neagoe

De pe băncile facultății de litere și științe vin. Am schimbat stiloul cu microfonul de reporter. Îmi place să cunosc, să ascult și să vorbesc. Iubesc confortul și călătoriile în lumea largă și aleg cu greu între munte și mare. Totuși, cred cu tărie că destinația și călătoria sunt la fel de importante.
Și mai cred că un zâmbet nu costă nimic, dar oferă multe. De aceea te invit să urmărești Travel Mix: vei călători și vei zâmbi în fiecare zi. (madalina.neagoe@travelmix.ro)

 

Bianca Cucuș

 

 

 Claudius Dociu

   

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co