Stiri

Reprezentanții Asociaţiilor din turism: „Tarifele pe litoral nu cresc în luna august”

Tarifele pe litoral nu cresc, deoarece această perioadă nu reprezintă un prag de vârf al sezonului de vară, anunţă reprezentanții Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi Asociaţia Patronală Mamaia.

Potrivit asociaţiilor de turism, tarifele practicate în prezent se menţin la acelaşi nivel cu cele de la jumătatea lunii iulie, urmând ca din 15 august să înceapă să scadă treptat, odată cu intrarea în vigoare a programului pentru sezon intermediar – „Zile gratuite de vacanţă” (15-31 august 2011) şi a celui de extrasezon – „Litoralul pentru toţi” (1 septembrie – 15 octombrie 2011).

Cele două asociaţii recomandă turiştilor care sosesc în vacanţă pe litoral să achiziţioneze Cardul de atracţii Constanta City Pass, care oferă discounturi de 25% pentru accesul la Acvariu, Delfinariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Aqua Magic şi două călătorii cu autobuzele supraetajate, precum şi excursii de o zi în zona Dobrogea.

Cardul Constanta City Pass şi excursiile pe litoral pot fi achiziţionate prin recepţiile hotelurilor şi prin agenţiile de turism membre ANAT din ţară şi de pe litoral.

sursa: evz.ro

 

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co