Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

S-a lansat “Travel Teleshopping” – VIDEO

S-a lansat “Travel Teleshopping” – VIDEO

Televiziunea naţională Travel Mix a lansat ieri sistemul Travel Teleshopping, în cadrul Targului de Turism de la Romexpo. Cea de-a XXVI-a ediţie a Târgului de Turism al României va beneficia de un bogat program de manifestări conexe şi evenimente culturale în perioada 3-6 noiembrie.

Prezentarea în detaliu a noului system de promovare a avut loc în Centrul Expoziţional ROMEXPO, sala de conferinţe din pavilion C3. Travel Teleshopping este o nouă formă de prezentare a ofertelor de turism, un sistem care presupune difuzarea sub formă de teleshopping în cadrul televiziunii Travel Mix, a celor mai atractive pachete de turism, precum şi expunerea acestora pe un site dedicat www.TravelTeleshopping.ro.

Canalul de turism Travel Mix, este prezent pe piaţa din România din 17 martie 2011, dată la care a avut loc lansarea oficială a postului, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului şi poate fi recepţionat de abonaţii UPC Digital Naţional, canalul 309, abonaţii NextGen Digital Naţional, Ines IPTV, AdNet Telecom si pe internet la adresa www.travelmix.ro.

Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism  și de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice.

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co