Interne

Se pregăteşte lansarea programului „Delta Dunării pentru toţi“

În urmă cu aproximativ o săptămână, a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Consiliului Judeţean Tulcea, Primăriei Tulcea, Asociaţiei Patronale în Turismul din Delta Dunării şi ai Aeroportului „Delta Dunării” Tulcea, ocazie cu care s-au identificat mai multe probleme care, pe termen mediu şi lung, ar putea afecta operatorii din turism din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.
Ca şi turismul de pe litoral, turismul din Delta Dunării are nevoie urgent de o strategie prioritară de dezvoltare şi de o promovare masivă, eficientă, care să atragă cât mai mulţi turişti români şi străini.
Una dintre modalităţile de a atrage aceşti turişti rămâne pachetul de vacanţă la preţurile ceva mai mici.
„Am stabilit împreună cu membrii noştri din Deltă că este momentul să pregătim lansarea unui nou program special ce va fi inclus în Campania ANAT «Vacanţă în ţara mea», şi care se va numi «Delta Dunării pentru toţi». Programul va funcţiona exact ca şi programul «Litoralul pentru toţi» – turiştii beneficiază de un anumit număr de nopţi de cazare, în perioada de extrasezon, la cel mai mic tarif de vacanţă din timpul unui an“, a precizat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.


sursa: cugetliber.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co