Interne

Sinaia vrea sa fie “Capitala Verde a României”

Competiţie se adresează primăriilor tuturor oraşelor din ţară, iar la final va fi stabilit oraşul care merită acest titlu. Prima ediţie a avut loc anul trecut și a fost câștigată de municipiul Braşov. Sinaia se numără printre cele 13 oraşe care s-au înscris în competiţie, pentru categoria localităţi cu mai puţin de 50.000 de locuitori. Campania este un proiect derulat de Umbrela Verde, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor. Scopul este responsabilizarea românilor şi schimbarea mentalităţii greşite că mediul nu merită respectat. Autorităţile locale şi cetăţenii sunt încurajaţi să se implice în proiecte ecologice, care pot îmbunătăţi calitatea vieţii în oraşele din România.
Preț pe ecologizare
Sinaia a demonstrat de-a lungul timpului că pune preţ pe ecologizare şi că respectă natura şi acest lucru se vede prin organizarea, în fiecare an, a curăţeniei de primăvară, dar şi prin participarea la campania Let’s Do It Romania! De asemenea, aici sunt folosite energii neconvenţionale pentru apa caldă la spitalul din oraş şi la locuinţele sociale.
Oraşul câştigător al campaniei “Capitala Verde a României” va putea folosi acest titlu pe tot parcursul anului 2012, având prioritate pentru dezvoltarea tuturor acţiunilor ulterioare desfăşurate de sponsorul acţiunii, cu sprijinul Ministerului Mediului si Pădurilor.
Claudia BÂRLĂ

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co