Interne

Târgul “Winter Holiday” – VIDEO

Târgul “Winter Holiday” – VIDEO

Operatorii de turism îşi dau întâlnire la Târgul “Winter Holiday”. Palatul Parlamentului găzduieşte în perioada 29 septembrie – 2 octombrie Târgul Internaţional de Turism Winter Holiday, unde peste 80 de expozanţi din domeniul turismului – hotelieri, agenţii de turism, asociaţii şi organizaţii de promovare a turismului, companiii aeriene ş.a – sunt aşteptaţi să îşi prezinte pachetele turistice promoţionale pentru iarna 2011-2012.

Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi de vacanţele din sezonul de iarnă şi au nevoie de cea mai bună alegere, aşa încât targul îşi propune  să ofere expozanţilor posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanţe de iarnă, într-un cadru cât mai adecvat, atât  pentru destinaţii interne, cât şi externe. Pentru această ediţie, organizatorii speră ca peste 15.000 de persoane să viziteze standurile târgului şi să consulte ofertele expozanţilor.

Winter Holiday se adresează publicului larg şi profesioniştilor din turism, care vor oferi şi anul acesta pachete turistice promoţionale în cadrul campaniei: „O 9 atitudine în turism”.

Ediţiile precedente ale Târgurilor de Turism marca ANAT au fost evenimente de succes, dovadă numărul mare de vizitatori prezenti.

Târgul este organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România.

ANAT este cea mai puternică organizaţie profesională de turism, având în portofoliul sau peste 850 de membri dinţară, cât şi de peste hotare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co