Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Târgul de Turism al României – Toamna 2011 – O nouă ediţie de succes

Târgul de Turism al României – Toamna 2011 – O nouă ediţie de succes

ROMEXPO  a organizat, în perioada 3 – 6 noiembrie 2011, cea de – a XXVI-a ediţie a TARGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI, ediţia Toamna 2011, reunind 110 participanţi din 19 ţări, care au expus pe o suprafata totala de peste 8.500 mp.

In afară de România, au fost prezenţi expozanţi din Argentina, Austria, Brazilia, Bulgaria, Chile, Croaţia, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Japonia, Mexic, Peru, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Uruguay şi Venezuela.

Printre participanţi s-au numărat autorităţi în domeniu, din România şi străinătate, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, autorităţi locale, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, edituri şi  instituţii culturale.

Târgul s-a desfaşurat în pavilioanele C1, C2 şi C3 ale Centrului Expoziţional ROMEXPO. In cele patru zile, au trecut pragul acestei manifestări peste 15.000 de vizitatori, interesaţi de cunoaşterea bogatei oferte de produse şi servicii prezentate.

In principal, la târg, au fost prezentate oferte de turism pentru perioada sărbătorilor de iarnă şi pentru sejururi la schi, atât în România cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, turism de tratament balnear şi altele. Ofertele au fost foarte variate şi din punct de vedere al preţurilor, ele adresându-se efectiv tuturor buzunarelor: de la programe de cazare în pensiuni agroturistice de 80 – 100 lei / noapte, pâna la fabuloase croaziere şi circuite la antipozi, al căror preţ poate depăşi uşor 5.000 – 6.000 de euro.

In afara acestor oferte destinate consumatorului final, pentru profesioniştii din turism au fost, de asemenea, prezentate servicii de transport, financiare şi de asigurări, soluţii IT şi sisteme de rezervări, programe de învăţământ şi formare profesională în turism şi altele.

Participarea internaţională, gazduita în principal de pavilionul C3, a fost, de asemenea, una de referinţa: în afara celor 8 standuri oficiale ale unor ţari din America Latină, de participările naţionale ale Bulgariei, Turciei, Croaţiei, Republicii Moldova, Emiratelor Arabe Unite sau Egiptului,  este de amintit participarea Japoniei, aflată pentru prima oară la acest târg, cu un stand de prezentare a culturii şi civilizaţiei japoneze.

Festivitatea de deschidere a manifestarii, ce a avut loc în data de 3.11.2011, a reunit un numeros public: expozanţi, vizitatori, oficiali si membri ai Corpului Diplomatic acreditaţila Bucureşti.

La ceremonie au luat cuvântul : Doamna Mariana Suciu – Director General Romexpo SA, Domnul Vasile Pruteanu – Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Domnul Victor Iovici – Viceprimar General al Capitalei, Domnul Tanczos Barna – Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Domnul Eugen Curteanu – Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Organizatorii au oferit vizitatorilor un bogat program de manifestări conexe ce a cuprins o serie de conferinţe şi seminarii în colaborare cu partenerii evenimentului, dar şi lansări de carte şi două expoziţii de fotografie:

  • “VENETIA – Pasaje, năluci, ocheade” – PAVILIONUL C3 – Fotograf Iulian Ignat.
  • “SATUL –  Redescoperă satul românesc”  – PAVILIONUL C1 –     Expozitie organizată de revista Satul.

Târgul de Turism al României – Ediţia de Toamna2011 afost un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi în colaborare cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, UNESCO România, Reţeaua Naţionala a Muzeelor din România, Televiziunea Travel Mix şi Asociaţia Turism Verde.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co