Interne

Televiziunea naţională de turism Travel Mix, prezentă la Convenţia de Comunicare prin Cablu

Ieri, 15 noiembrie 2011, a început la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pe Calea 13 Septembrie, Nr. 90, cea de-a 16-a ediţie a Convenţiei de comunicare prin cablu – cel mai important eveniment din cadrul industriei româneşti de cablu.
În acest an, la această expoziţie modernă şi spaţioasă este prezentă şi televiziunea naţională de turism, Travel Mix, televiziune care s-a lansat anul acesta, în luna martie, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului. Directorul general, Laurenţiu Megelea, a subliniat importanţa unui canal de turism românesc, atât pentru telespectatori, cât şi pentru cei care activează în acest sector şi a mulţumit tuturor partenerilor care ne-au fost alături încă de la început.
Laurenţiu Megelea a explicat tuturor expozanţilor care este obiectivul Travel Mix – acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc., de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice, de a oferi suportul celor care activează în acest sector şi, nu în ultimul rând, de a contribui la dezvoltarea generală a României, printr-o promovare cât mai bună a obiectivelor turistice româneşti şi atragerea unui numar cât mai mare de turişti.

“Convenţia de comunicare prin cablu” este un eveniment anual exclusiv, care se adresează leaderilor din industria comuncaţiilor, unde profesioniştii, reprezentanţii autorităţilor publice, persoane juridice, acţionari, se întâlnesc şi discută despre eventualele oportunităţi de afaceri în domeniu. Este cel mai mare eveniment din România, dedicat acestei industrii.
În acest an, “Convenţia de comunicare prin cablu” îşi menţine reputaţia sa unică, asigurând oportunităţi excelente pentru promovarea reţelelor, produselor şi serviciilor, prin standurile din cadrul expoziţiei, pachetele sponsorizate şi prezentările din timpul sesiunilor.
În cadrul conferinţelor s-a discutat despre infrastructura de comunicaţii de mare viteză (cuvântul de deschidere l-a avut Radu Petric, preşedintele Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu (ACC), despre ce putem vedea în sezonul următor şi, nu în ultimul rând, despre industria de cablu în 2011 – probleme şi perspective.
Televiziunea Travel Mix poate fi recepţionata de abonaţii UPC Digital Naţional, canalul 309, abonaţii NextGen Digital Naţional, Ines IPTV, AdNet Telecom şi pe internet la adresa www.travelmix.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co