Interne

Terminal de bussines pe “Aurel Vlaicu”

Terminal de bussines pe “Aurel Vlaicu”

Aeroportul „Aurel Vlaicu” Baneasa are acum un terminal dedicat pasagerilor de business, cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Investiţia a costat 2,5 milioane euro. Terminalul are două porţi de îmbarcare şi o capacitate de 30.000 de pasageri pe an. Finanţarea investiţiei a fost asigurată din sursele proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeroportul Aurel Vlaicu – Baneasa a deschis , in urma unei investitii de 2,5 milioane euro, un terminal dedicat pasagerilor de business, cu o suprafata de 1.500 de metri patrati.

„Este un proiect pe care il anuntam acum un an. Noul terminal va deservi aviatia privata intrucat din luna martie a anului viitor aeroportul Baneasa nu va mai gazdui aviatia low-cost, care va fi mutata pe Otopeni”, a declarat la inaugurarea terminalului ministrul Transporturilor Anca Boagiu, relateaza Mediafax.

Ea a recomandat operatorilor low-cost sa „isi reprime nemultumirile” cauzate de mutarea zborurilor la Otopeni, deoarece serviciile de la aeroportul Baneasa erau „sub cele intanite intr-o autogara undeva la tara”.

Unele companii low-cost au reclamat cresterea costurilor odata cu transferul operatiunilor la Otopeni, sustinand ca serviciile sunt mult mai scumpe.

Terminalul are doua porti de imbarcare si o capacitate de 30.000 de pasageri pe an. Finantarea investitiei a fost asigurata din sursele proprii ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co