Interne

Unde “zburam” în 2012

Unde “zburam”  în 2012

Verona, Berlin, Palma de Mallorca, dar şi Veneţia sau Catania sunt primele destinaţii pe care pariază companiile aeriene în 2012, dar bătălia din ce în ce mai dură din transportul aerian ar putea aduce şi alte rute noi în orarul de vară al operatorilor aerieni.

Cele mai multe destinaţii noi în reţeaua de zboruri va introduce, din martie anul viitor, compania aeriană low-cost Blue Air. După ce a renunţat la mai multe curse externe în urma procesului de restructurare prin care a trecut, Blue Air a programat curse noi, scrie revista Business Magazin.

Pe orarul de vară de anul viitor compania va avea zboruri spre Veneţia şi Catania. De asemenea, se vor reintroduce cursele Bucureşti-Lisabona, care vor fi operabile doar pe perioada verii.

Şi compania low-cost Wizz Air turează motoarele pe piaţa românească, de unde avioanele pe care le deţine vor zbura spre 20 de destinaţii externe din Bucureşti. În orarul de vară de anul viitor compania va opera zboruri şi spre Verona. Palma de Mallorca, destinaţia de vacanţă care atrage 10 milioane de turişti anual, este un nou pariu al Wizz Air.  Tarifele pornesc de la 266 de lei pe o singură călătorie, cu taxele incluse, potrivit oficialilor companiei.

Ungurii vor introduce mai multe zboruri suplimentare din Bucureşti, dar şi de pe aeroportul din Timişoara spre Paris, Londra, Bologna, Roma şi Dortmund. Compania estimează că va transporta 400.000 de pasageri anul viitor din şi spre Timişoara.

Pe piaţa aeriană low-cost mai operează compania GermanWings, iar oficialii companiei nu au anunţat nicio destinaţie nouă în programul de anul viitor.

Grupul Lufthansa introduce în orarul de vară din 2012 prima cursă aeriană pe ruta Bucureşti-Berlin, care va fi operat cu o frecvenţă de patru zboruri săptămânale.

Companiile aeriene Tarom şi Carpatair nu au anunţat încă ce destinaţii noi au în plan pentru orarul de anul viitor. Compania de stat va creşte însă frecvenţa de zbor pe Bucureşti-Londra, pe care introduce a doua cursă de anul viitor. Pe această rută mai circulă compania British Airways.

Sursa: turism.bzi.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co