Imobiliare Valea Prahovei
Interne

„Salvaţi delfinii din Marea Neagră” – VIDEO

„Salvaţi delfinii din Marea Neagră” – VIDEO

Institutul Verde invită turiştii de pe litoral la Vama Veche, unde pot participa la campania pentru salvarea delfinilor, a altor specii marine ameninţate şi a habitatului din zona costieră a Mării Negre, semnând petiţia „Salvaţi delfinii din Marea Neagră”. Cu ocazia lansării campaniei naţionale, Institutul Verde organizează la Vama Veche, până pe 5 septembrie, concerte live, expoziţii de fotografie dar si proiecţii de filme documentare.

Institutul Verde vă invită să vă alăturaţi campaniei „Vama Verde” de salvare a speciilor marine, a zonelor protejate şi a habitatului din zona costieră a Mării Negre!

Zeci de exemplare din cele trei specii de delfini care populează Marea Neagră au fost descoperite anul acesta pe plajele româneşti. În 2010 au eşuat pe plajele dintre Sulina şi Vama Veche 72 de exemplare de delfini, iar în 2009 au fost descoperite 106 exemplare eşuate. Delfinii au murit fie după ce s-au prins în plase de pescuit şi s-au înecat, fie în urma impactului cu ambarcaţiuni rapide.

2 Comments

2 Comments

  1. Bravo baietilor din VAMA!!!

    12 septembrie 2011 at 9:19 PM

    CEA MAI TARE INITIATIVA PE SALVAREA DELFINILOR DE LA DISPARITIE! Si azi am vazut delfin mort aproape de Petro Midia. In capat!

  2. marcel

    13 septembrie 2011 at 8:26 PM

    cred ca ar fi timpul sa ia cineva masuri si in legatura cu poluarea din marea neagra asa se ajuta toate speciile din mare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co