Externe

TOP 5 hoteluri de 7 stele din lume, locuri unde ești tratat ca un VIP

Site-ul Insidermonkey.com a realizat un clasament al celor mai uimitoare cinci hoteluri de 7 stele din lume. Aici luxul este dus la extrem, ai parte de cele mai bune servicii, dar, bineînțeles, trebuie să ai și un buget pe măsură.

1. Burj Al Arab, Dubai

Este cel mai bine văzut hotel din toată lumea. Este locul care a făcut Dubai-ul celebru. Acesta se află pe o insulă artificială, legată de continent printr-un pod privat. Designul hotelului este cu totul aparte, fiind făcut să arate ca vela unei nave. Este dotat cu 200 camere, iar apartamentul regal costă aproximativ 18.000 de dolari pe noapte. Clienții beneficiază de plimbări cu elicopterul pentru a vedea cât mai bine Dubaiul, călătorie simulată cu submarinul, masa la unul dintre cele mai bune restaurante din lume și intrare la parcul acvatic privat.

LUMIFLON_FEVE_Resin_Burj_Al_Arab_Mitsubishi_Plastics_Composites_America_1-600x450

2. Pentominium, Dubai

Acesta este fascinant datorită arhitecturii sale – un zgârie-nori gigant cu design SF. Lucrările de construcție nu au fost finalizate încă, însă va fi una dintre cele mai uimitoare clădiri din lume, cu o înălțime de 516 metri. Oaspeții se vor bucura de servicii de majordom, plimbări cu barca, service-uri auto, restaurante, baruri, piscine private de-a lungul coastei.

Pentominium-Dubai-UAE-3-684 (1)

3. iSquare Hotel & Mall, Orlando

Și Disneyland va beneficia de un hotel de 7 stele până în 2017. Acesta este unul dintre cele mai ambițioase proiecte din America – investiție de 400 de milioane de dolari si o capacitate de 1.250 de camere. Acesta va avea două turnuri, o punte de observație, restaurante din întreaga lume și chiar un mall în interior. Grupul Blackmine care dezvoltă acest proiect susține că va fi cel mai luxos hotel din America.

bdb61df64c3a3d5ba16238d163e16ac7 (1)

4. PanguPlaza (MorganPlaza), Beijing

Acesta este cel mai luxos hotel din China. Hotelul este situat în cartierul Olimpic de la Beijing și dispune de două pavilioane, restaurante și chiar și un templu. Holul este decorat cu stâlpi de marmură, în timp ce apartamentele sunt decorate cu tapet de mătase, articole ce prezintă istoria țării astfel încât ai impresia că te afli într-un muzeu. Bineînțeles nu lipsesc piscinile private, jacuzzi, și paturi gigantice. Apartamentele pot fi închiriate cu 800.000 dolari pe an. Un oaspete celebru este Bill Gates, aflat în topul bogaților lumii.

84120681uuu (1)

5. Emirates Palace, Abu Dhabi

Hotelul este situat pe propria plajă privată și este înconjurat de grădini superbe. Aici găsești camere decorate în marmură și aur, coniac de 15.000 dolari, caviar, piscine, terenuri de tenis, rugby, plaje private pentru fiecare cameră. Bineînțeles, și investiția a fost pe măsură, în jur de 3,9 miliarde de dolari. Tariful pentru o cameră pornește de la 12.000 de dolari, iar cele mai scumpe sunt rezervate tot timpul anului pentru membrii familiei care conduce Emiratul respectiv.

2_Emirates_Palace (1)

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co