Interne

30.000 de turisti de 1 Mai.

30.000 de turisti de 1 Mai.

„Statiunile aflate in topul preferintelor turistilor romani au fost Mamaia, Costinesti si Vama Veche, unde gradul de ocupare a fost intre 80% si 100%. Fara indoiala, numarul maxim de turisti a fost atins in statiunea Mamaia, unde au fost organizate cele mai multe evenimente, insa turistii au avut motive de distractie pe intreg litoralul”, a declarat presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, Corina Martin.

Potrivit sursei citate, colaborarea intre mediul privat  si cel public  a pus in miscare anul acesta un mecanism esential pentru organizarea cu succes a vacantei de 1 Mai. „Fiecare a contribuit – cu mai mult, sau mai putin efort – insa am reusit sa avem pachete atractive, statiuni si plaje amenajate, evenimente si tot felul de activitati care au atras pe litoral turisti de toate varstele”, a explicat Martin.

In opinia acesteia, noutatea acestui an este si faptul ca multi dintre turistii care si-au petrecut mini-vacanta de 1 Mai pe Litoral au facut rezervari si pentru weekend-urile lunii mai, fiind incurajati de prognoza meteo favorabila si pachetele speciale din aceasta perioada, respectiv programul „Litoralul pentru toti”. Acesta se desfasoara in perioada 7 mai – 17 iunie 2012, iar pachetele pot fi achizitionate doar de la agentiile membre ANAT.

Sursa: incont.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co