Interne

70 de targuri de turism in 2012

70 de targuri de turism in 2012

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a bugetat prezenta la 70 de targuri si expozitii in acest an si este gata sa cheltuiasca 2 milioane de euro ca sa ridice standuri menite sa puna Romania pe harta turistica a lumii. Sumele alocate pentru manifestarile din 2012 provin mare parte din fonduri europene.

MDRT va plati 2 milioane de euro pentru prezenta la targuri de turism in 2012. “Participarea la un numar mai mare de manifestari, precum si necesitatea derularii unor actiuni suplimentare de promovare si consolidare a brandului turistic, a impus alocarea unui buget mai mare in comparatie cu 2011”, sustin reprezentantii institutiei.

Astfel, suma pregatita de minister este doua ori mai mare decat cea cheltuita anul trecut. Conform declaratiilor oficiale, in 2011 s-au alocat si consumat 900.000 de euro pentru prezenta standului MDRT la un numar de 25 de targuri de turism.

In plus, oficialii MDRT considera ca “bugetul prevazut pentru manifestarile expozitionale interne si international va scandea semnificativ dupa finalizarea procedurilor legate de achizitionarea serviciilor de creatie, proiectare, amenajare si functionare a standului <Romania>”.

Obiectivul efortului financiar este – ca in fiecare an – “transformarea Romaniei intr-o destinatie turistica semnificativa la nivel global”. Participarea MDRT la mai multe evenimente comparativ cu anii precedenti va fi dublata de organizarea de campanii de informare si promovare care vor sustine brand-ul de tara si “vor transmite mesaje de promovare catre grupurile tinta”.

In acest an, standul <Romania> va fi prezent la targuri din Austria, Germania, Olanda, Spania, Franta, Danemarca, SUA, Canada, Marea Britanie, Belgia, Italia, Estonia, Israel, Ungaria, Norvegia, Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Polonia, Grecia si Elvetia.

Fondurile alocate pentru manifestarile din 2012 provin mare parte din fonduri europene.

Sursa: www.finantistii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co