Interne

Afaceri de milioane de euro la zeci de metri deasupra Bucureștiului. Vezi unde se învârt acești bani!

Reporterii bucuresti.adevarul.ro au vizitat restaurantele din Capitală situate la cele mai mari înălțimi. Sunt doar câteva la număr și oferă, pe langă delicii culinare, priveliști rar întâlnite. Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla mai multe detalii.

Restaurantele bucureștene cu design modern și specific culinar inedit au devenit localuri umile în fața celor care oferă, pe lângă preparate savuroase, Capitala la propriu – localurile aflate la ultimul etaj al clădirilor.

Club Lounge se situează la etajul 21 al hotelului Intercontinental și este cel mai înalt local din București, aflându-se la o înălțime de 80 de metri. Poziționat la kilometrul 0 al orașului, clubul oferă o priveliște spectaculoasă. 

Restaurantul Allhambra este situat la etajul 10, deasupra unui bloc poziționat central, vis-a-vis de Camera de Comerț. Înființat acum 13 ani, acesta este primul local independent din oraș deschis pentru a lua masa deasupra blocurilor și aglomerației orașului.

Etajul 9 al hotelului Double Tree găzduiește localul Avantgarde, un restaurant elegant, cu sortimente culinare pregătite de bucătari de top.

18 Lounge aparține Embassy, se află la etajul 18 al turnului de sud din Piața Presei și are o vedere completă asupra parcului Herăstrău.

sursa: adevarul.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co