Interne

Află aici cât costă să mănânci la restaurant, de Paşte

Cea mai ieftină masă de Paşte la un restaurant din Bucureşti ajunge la aproape 60 de lei pentru o persoană, în vreme ce un meniu scump de Paşte se ridică la 130 de lei. În aceşti bani intră toate specialităţile tradiţionale, de la ouă roşii, cozonac şi pască, la borş, drob şi stufat de miel. Vezi care sunt ofertele cu care vin restaurantele bucureştene în perioada sărbătorilor Pascale.


Izvorul Rece


Cea mai ieftină masă de Paşte la un restuarant din Bucureşti te costă 59 de lei. În meniu sunt incluse următoarele preparate tradiţionale: borş, drob şi friptură de miel, ouă roşii, telemea şi salată de legume, garnitură de legume şi cozonac.


Rin Grand Hotel


Masa de Paşte la restaurantul hotelului Rin Grand ajunge la 170 de lei pentru o persoană. Masa este formată din ouă roşii, ouă umplute, peşte afumat, drob, borş, friptură şi stufat de miel, platou cu brânzeturi asortate, grisine şi nuci, legume proaspete de sezon, salată de hering marinat, supă cremă de spanac, pui la cuptor, filet mignon, garnituri de cartofi ţărăneşti, spanac înăbuşit, orez cu legume sote, iar desertul constă în fructe, cozonac şi pască. La capitolul băuturi sunt incluse vin alb/roşu.


Dacă vreţi să optaţi pentru un meniu mai ieftin şi mai auster de Paşte, hotelul Rin Central (fostul Confort Traian) oferă o variantă simplificată de masă festivă, care te costă 69 de lei. În preţ intră drob de miel cu crudităţi de sezon, borş tradiţional de miel, stufat de miel cu cartofi duchess, ruladă de berbecuţ cu ciuperci şi spanac, cozonac şi vin.


La 2 lei


70 de lei te costă masa tradiţională de Paşte la restaurantul La 2 lei (pentru o persoană). În meniu sunt incluse specialităţile tradiţionale de Paşte, de la ouă roşii, la drob şi borş de miel, o gustare rece formată din telemea, măsline şi legume de sezon, icre de crap şi muşchi ţigănesc, cotlete de berbec, pulpă de oaie sau porc la cuptor, precum şi cozonac şi pască.


Bistro Jariştea


210 lei te costă masa tradiţională de Paşte, pentru 2 persoane, la acest restaurant cu specific românesc. Meniul constă în drob, borş, friptură şi stufat de miel, salată de boeuf, salată de crudităţi, caş dulce, piftie şi fruptură de curcan, ouă roşii, garnitură de orez şi cartofi noi, precum şi tradiţionala pască de Paşte, si un vin Cabernet Sauvignon.


La Gondola


O masă tradiţională de Paşte pentru 2 persoane la acest restaurant ajunge la 260 de lei. Din meniu fac parte un platou de legume proaspete (30 de lei) şi un platou de brânzeturi tradiţionale (45 lei). De asemenea, masa conţine toate preparatele tradiţionale din miel, precum şi cozonac şi pască.


Lista preparatelor care compun meniul de Paşte:


Drob de miel: 20 de lei;
Drob de peşte: 20 de lei;
Borş de miel: 14 lei;
Stufat de miel: 49 de lei;
Pulpă de miel la cuptor cu vin şi rozmarin: 55 de lei;
Pască şi cozonac: 27 de lei.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co