Evenimente

Află când este spectacolul de balet pe gheață la București

Dacă sunteți iubitori de muzică și fantasy, atunci nu ratați un spectacol unic în lume – Spărgătorul de Nuci – Balet pe Gheață! Ansamblul din St. Petersburg va transforma scena Sălii Palatului din București într-un imens patinoar pentru un show de excepție cu 80 de artiști ce vor schimba 800 de costume.

De-a lungul timpului, au făcut parte din echipa sa, nume mari ale patinajului mondial, precum campionul olimpic Evgeni Plushenko sau campioana europeana Olga Ivanovna, care, astazi, sub aceeasi bagheta coreografica a lui Konstantin Rassadin, continua traditia unui stil de dans viguros si expresiv impus la Marinski Theatre de Rudolf Nureyev, Mikhail Barishnikov sau Natalia Dudinskaya.

Porțile Sălii Palatului pentru spectacolul din 6 decembrie se vor deschide pentru public la ora 19.00!

Spargatorul-de-nuci ok

St. Petersburg State Ballet On Ice (Ansamblul de Balet pe Gheata din St. Petersburg) au dorit să transmită un mesaj tuturor românilor: “Suntem fericiți că propriul nostru oraș, leagănul lui Piotr llici Ceaikovski, ne aduce în România pentru a 175-a aniversare a acestui mare compozitor. În același timp, suntem pe deplin conștienți de responsabilitatea pe care această moștenire o reprezintă, o luăm foarte în serios și, desigur, vom oferi o performanță de top, pe care ne dorim ca spectatorii români cu greu să o dea uitării’’.

În decursul timpului, corpul de balet a fost completat și de alte figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova şi Oleg Protopopov – ce au în palmares titluri europene, mondiale şi olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial și european sau Ludmila Smirnova – laureată la numeroase campionate olimpice, mondiale și europene. Aceștia sunt doar câțiva dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat strălucire spectacolelor Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg. în prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului dețin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate în competiții naționale și internaționale de patinaj artistic.

Înființat în 1967, combinând pentru prima dată în lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revoluționat lumea spectacolelor. Un astfel de eveniment veți putea vedea și trai live chiar în București, în ziua de Moș Niculae.
începând din anul 1995, Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg aduce în fața publicului din lumea întreagă fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din pădurea adormită”, „Lacul lebedelor” și „Spărgatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenușăreasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg a susținut peste 7.000 de reprezentații.

Biletele pentru Spărgatorul de Nuci se găsesc online pe www.eventim.ro și pe www.salapalatului.ro.

Prețurile sunt următoarele:
VIP – 500 RON
Categoria I – De la 350 RON
Categoria II – De la 300 RON
Categoria III – De la 250 RON
Categoria IV – De la 200 RON

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co