Evenimente

Află când începe Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre

Ploieștiul se pregătește de sărbătoare! Au început înscrierile la Festivalul Concurs Naţional de Muzică Folk intitulat “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, un eveniment ce poartă numele iniţiatorului şi regretatului jurnalist Gabi Dobre. Aceasta este o manifestare cultural-artistică de mare amploare și se adresează grupurilor muzicale şi interpreţilor individuali de muzică folk, cantautori din România.

festivalul-castanilor-in-memoriam-gabi-dobre-ploiesti-ed-2014-i102071 (1)

Festivalul va avea loc în perioada 10-11 octombrie și este organizat de către Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, la sediul Teatrului “Toma Caragiu”.

Ediţia a XV-a a Festivalului îşi propune readucerea în actualitate a acestui gen muzical, depistarea şi încurajarea talentelor interpretativ-creative şi îmbogăţirea cu noi valori a repertoriului naţional de muzică folk, incurajând creaţia de muzică folk autohtonă şi intensificând promovarea modalităţilor moderne de expresie artistică.

Programul zilelor de festival:
– Concurs: vineri, 10 octombrie 2014,
– Gala Laureaţilor: sâmbătă, 11 octombrie 2014.

În ambele seri vor avea loc recitaluri susţinute de nume consacrate ale muzicii folk.

De asemenea, în cadrul festivalului va fi invitat şi câştigătorul Marelui Premiu desemnat la ediţia anterioară pentru susţinerea unui recital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co