Evenimente

Află când începe Festivalul Sinaia Forever

Festivalul Sinaia Forever a ajuns la cea de-a a XX-a ediție, iar organizatorii nu vor să-i dezamăgească pe iubitorii acestei manifestări. „Sinaia devine orașul faptelor bune, centrul eleganței și bunului gust, a muzicii de calitate și a spectacolelor în aer liber”, a anunțat Primăria Sinaia. Așadar, din 26 septembrie, Sinaia va deveni locul de maxim interes, de distracție în aer liber. Vor urca pe scenă formații îndrăgite de prahoveni, Vunk, (Com)Pact ,Taxi și Antonia – doar o parte dintre artiștii care vor antrena atmosfera.

Pe parcursul celor trei zile de festival, circulația mașinilor va fi oprită, iar bulevardele centrale vor fi destinate pietonilor și bicicliștilor. Vor exista opt zone cu tematici diferite, două scene (una mare, în Parcul Dimitrie Ghica și alta destinată copiilor, în centrul orașului), jocuri cu foc, acrobații, ateliere de creație, expozanți din toată țara, concerte, animație stradală cu actori, clovni, marionete uriașe, personaje de epocă și statui vivante, recitaluri de muzică clasică în aer liber, dar și spectacole de artificii și un mega-show cu lasere.

„Sinaia de bonton, Sinaia faptelor bune nu se referă doar la eleganță și bun-gust. Ci și la rolul acestui oraș, rol istoric dacă vreți, de a da un ton pozitiv, de a marca începutul unui traseu mai bun, mai responsabil. Ne dorim ca, în aceste trei zile de Festival, să ne amintim și să sărbătorim lucrurile bune, aspectele pozitive, inițiativele valoroase, care vor schimba România definitiv, în bine. Vă așteptăm cu drag și cu multe surprize plăcute la Sinaia!” a spus Vlad Oprea, primarul orașului, potrivit unui comunicat de presă.

Afis-Sinaia_Forever-2014-735x1024 (1)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co