Interne

Află care sunt preţurile pentru vacanţa de Paşte, în ţară

Miei la proţap, plimbări cu trăsura, demonstraţie de încondeiere a ouălor sau o baie în piscină acoperită. Sunt doar câteva dintre atracţiile, pe care hotelierii şi administratorii de pensiuni le-au pregătit turiştilor de Paşte. Şi cum a rămas mai puţin de o lună până le vin clienţii, pregătirile sunt în toi.
În Bucovina, puţine camere nu au fost încă rezervate. La mare căutare sunt pensiunile din zona Gura Humorului şi Vama.

„Noi le pregătim o plimbare cu trăsura. Oferte mai mult tradiţionale din Bucovina”, a spus Elena Iosep, administrator pensiune.

Preţurile variază în funcţie de condiţiile de cazare. De exemplu, turiştii care închiriază pentru trei zile o vilă cu 7 camere, cotată cu 3 margarete, plătesc 3.000 de lei pentru cazare. Dacă doresc şi pensiune completă, preţul urcă la 6.000 de lei.

Cine merge la mare de Paşte, va avea nevoie de mult curaj, ca să facă o baie în mare. Meteorologii spun ca în perioada sărbătorilor pascale, apa mării nu va depăşi 15 grade Celsius.

Hotelierii au pregătit însă piscinele, dar şi o mulţime de surprize pentru turişti. „Am conceput o excursie specială la mănăstirea Sfântului Andrei, cu masa gen picnic acolo, să ne ajute şi timpul, sărbatorim şi a doua zi de Paşte cu un brunch specific românesc, cu barbeque afară pe terasa, cu ţambal, cu DJ, cu muzică românească”, a declarat Anca Nedea, manager hotel.

„Pe litoralul românesc, ofertele încep de la 144 de lei pentru două nopţi de cazare cu mic dejun şi cină iar la cinci stele pot să jungă până la 1.780 de lei”, a spus Cristian Bărhălescu, director ANAT Sud-Est.

Hotelierii spun că au micşorat tarifele faţă de anii precedenţi, ca să-i atragă pe turiştii care optau pentru sejururi în Bulgaria de Paşte.


sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co