Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Află unde poţi merge cu doar 200 de euro în vacanţă luna aceasta – GALERIE FOTO

Află unde poţi merge cu doar 200 de euro în vacanţă luna aceasta – GALERIE FOTO

Istanbul, Budapesta şi 3 oraşe italiene: Roma, Milano şi Florenţa sunt cele mai ieftine destinaţii externe în luna aprilie. Un pachet turistic în oricare din oraşele mai sus menţionate te costă maximum 200 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Însă dacă vrei să mergi la Londra în aprilie vei da 225 euro pentru un sejur de 4 zile, în timp ce pentru o vacanţă în capitala Franţei vei achita 235 de euro, pentru un pachet turistic care acoperă toate cheltuielile.

Istanbul

O excursie de 5 zile la Istanbul în aprilie ajunge la 99 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Istanbul şi transport cu autocarul. Tariful este valabil pentru un grup de minimum 25 de persoane. Pentru un grup mai mic vei achita 15 euro în plus la tariful iniţial.

Budapesta

O călătorie de 4 zile în capitala Ungariei ajunge la 115 euro, în această perioadă. Preţul acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, biletul de avion şi taxa de aeroport.

Roma

O mini-vacanţă de 4 zile în capitala Italiei te costă 175 de euro, în aprilie. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, biletul de avion pe ruta Bucureşti-Roma şi retur, dar şi taxa de aeroport.

Milano

Cu 195 de euro mergi într-o vacanţă de 5 zile la Milano. Preţul acoperă 4 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Milano, biletul de avion pe ruta Bucureşti-Milano şi retur, precum şi taxa de aeroport.

Florenţa

Un pachet turistic la Florenţa, o altă destinaţie avantajoasă în această perioadă, ajunge la 199 de euro. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion şi taxa de aeroport.

Pisa

O vacanţă în Pisa ajunge la 207 euro, în aprilie. Banii acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion şi taxele aferente.

Veneţia

Cu sensibil mai mulţi bani mergi într-o excursie de 5 zile la Veneţia. 215 euro te costă 4 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion şi taxa de aeroport.

Stuttgart

Turiştii care vor să petreacă o mini-vacanţă germană în aprilie, pot opta pentru un pachet de 4 zile la Stuttgart, care ajunge la 219 euro. Preţul acoperă 3 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele de aici, biletul de avion pe ruta Bucureşti-Stuttgart şi retur, precum şi taxa de aeroport.

Londra

Dacă vrei să mergi la Londra în luna aprilie, o mini-vacanţă de 4 zile în capitala Marii Britanii ajunge la 225 de euro. În aceşti bani intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel londonez de 3 stele, biletul de avion şi taxa de aeroport.

Paris

O excursie de 4 zile în capitala Franţei ajunge la 235 euro, în luna aprilie. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele de aici, biletul de avion pe ruta Bucureşti-Paris şi retur, precum şi taxa de aeroport.


sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co