Interne

Agenţii de turism romani invitaţi în Bulgaria

Agenţii de turism romani invitaţi în Bulgaria

Agenţii de turism, turoperatorii şi societăţile care operează în domeniul turismului din România sunt invitaţi să se întâlnească cu parteneri din Bulgaria în cadrul unui forum de afaceri care va avea loc în oraşul Ruse în zilele de 25 şi 26 aprilie.

Agenţii de turism din România invitaţi să se întâlnească cu parteneri din Bulgaria. Participanţii trebuie să se înscrie până la data de 10 aprilie. Nu se percepe taxă de participare, iar companiile înscrise vor beneficia de o reducere de 10% din preţul de cazare la hotelul unde va avea loc evenimentul.

După ce se înscriu, societăţile comerciale din România vor trebui să aleagă cu ce parteneri bulgari doresc să se întâlnească la Ruse. Fiecare participant va putea să se întâlnească cu până la 15 companii din ţara vecină, iar fiecare întâlnire va dura 30 de minute.

Organizatorii spun că formatul este foarte atractiv pentru întreprinzători, deoarece le permite să stabilească contacte directe cu colegii lor de peste Dunăre. Limba de lucru va fi engleza.

Românii au fost cel mai mare grup de turişti străini care au vizitat Bulgaria în anul 2011, a anunţat recent ministrul-adjunct bulgar al economiei şi turismului Ivo Marinov. Anul trecut, Bulgaria a fost vizitată de aproape un milion de români. Unul din patru sau cinci turişti străini care vin în Bulgaria este român, a spus Marinov. În ciuda crizei, în 2011 numărul turiştilor din România a crescut cu 4,6% în comparaţie cu 2010 şi cu circa 10% faţă de 2009.

Sursa: www.money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co