Articole

Alba Iulia va fi promovată la Viena

Municipiul Alba Iulia va participa, în perioada 14 – 19 ianuarie, la Târgul de Turism ”Ferien Messe” de la Viena, scrie Adevarul.ro. Având în vedere distincţiile primite, printre care şi cea de ”Destinaţie Europeană de Excelenţă”, Autoritatea Naţională de Turism (ANT) a pus la dispoziţia administraţiei locale un stand de promovare, de unde se vor împărţi vizitatorilor materiale promoţionale cu Cetatea Alba Carolina.

Vizitatorii standului pus la dispoziţie de către Autoritatea Naţională de Turism vor primi materiale promoţionale cu cetatea Alba Carolina. Va fi organizată şi o conferinţă de presă la care vor fi participa reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi ai mass-media. De asemenea, toţi participanţii din România vor organiza, în cadrul Târgului de Turism, ”Seara României”.

Alba Iulia

Delegaţia municipiului Alba Iulia va fi formată din patru persoane. În cadrul Târgului de Turism ”Ferien Messe” din Viena va fi organizată acţiunea de promovare a proiectului şi destinaţiilor EDEN din România şi Austria.

Municipiului Alba Iulia i s-a acordat titlul de ”Destinaţie Europeană de Excelenţă”, recunoaştere care legitimează oraşul să devină un promotor al culturii şi istoriei României şi să participe activ la promovarea diversităţii culturală a statelor membre UE, alături de alte oraşe europene încărcate de cultură şi istorie care urmăresc conservarea şi reabilitarea patrimoniului cultural şi creşterea vizibilităţii patrimoniului local la nivel
European.

Sursa: Adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co