Interne

Aplicația de mobil despre zborurile de pe Aeroportul Otopeni

Henri AppPort este cea mai nouă aplicație de mobil care oferă informații în timp real despre zborurile de pe Aeroportul Otopeni, potrivit Dailybusiness.ro. Astfel, Aeroporturi București a lansat săptămâna trecută această aplicație destinată pasagerilor care utilizează serviciile Aeroportului Internațional Henri Coandă București. Prin intermediul acesteia, se pot afla detalii utile despre zboruri, porțile de îmbarcare, poziționarea spațiilor comerciale sau traseul către aerogară.

458_4

„Pasagerii au posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghișeele de check in și porțile de îmbarcare repartizate fiecărui zbor. De asemenea, aplicația prezintă utilizatorilor poziționarea pe hartă a magazinelor și spațiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar și reducerile și ofertele din restaurante și cafenele”, potrivit unui comunicat al companiei care administrează aeroporturile Capitalei.

Așadar, pasagerii mai pot afla care este traseul cel mai scurt către Aeroportul Henri Coanda, starea vremii în București, dar și în orașul de destinație. Aplicația a fost dezvoltată pentru Compania Națională Aeroporturi București de către Alpha Rocas România, are variante în limba română și în engleză și este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android și AppleIOS.

Mai multe detalii puteți afla de pe http://www.henriappport.ro/.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co