Interne

Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova ecologizează traseele turistice

Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova ecologizează traseele turistice

Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova a organizat, în perioada 19-21 iulie 2011, o tabără în oraşul Buşteni, cu scopul de a ecologiza traseele turistice, cât şi de a dezvolta spiritul de echipă şi competiţie, îmbinând, astfel, utilul cu plăcutul.
Cei 30 de elevi ai liceelor ”Forestier – Câmpina” şi ”Aurel Vlaicu” – Breaza, au avut parte de transport, cazare şi mâncare gratuită, datorită sponsorilor.

Pe lângă acţiunile de ecologizare, şi-au propus să introducă în agenda zilnică a elevilor şi puţină istorie a oraşului Buşteni, vizitând Castelul “Cantacuzino” şi Casa Memoriala ”Cezar Petrescu”.

Elevii celor două licee au dovedit că vor să schimbe ceva în mediul înconjurător, participând la ecologizarea traseelor montane.

Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova nu se opreşte aici, deoarece în
luna august şi-a propus să organizeze o tabără la mare, în Eforie Nord, însă are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru realizarea acestui proiect. Prin aceste acţiuni speră ca oamenii să înţeleagă rolul protejării mediului, iar natura să capate o alta formă.

Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova mulţumeşte sponsorului principal, SC OMNIMPEX HARTIA SA, precum şi Primăriei Oraşului Buşteni, Liceului Kalinderu din Oraşul Buşteni, SC DIANA PA, SC ZAMORA ESTATE CASTELUL CANTACUZINO BUŞTENI şi nu în ultimul rând doamnei director al Casei Memoriale „Cezar Petrescu”.

1 Comment

1 Comment

  1. ghionoiu alexandru

    19 octombrie 2011 at 1:51 PM

    cu stima pentru ce a-ti facut pentru natura dar cum ramane cu raul prahova si cu afluentii acestuia care gazduieste o gramada de specii de pestii cum ar fii pastravul indigen si curcubeu care este pe cale de disparitie din cauza gunoaielor din albia raului faceti ceva va rog si pentru raul prahova si afluentii acestuia m-as alatura dumneavoastra pentru o astfel de actiune pentru a salva si celelalte frumuseti ale naturii un exemplu puteti s-al luati de la cei care au curatat albia raului bistrita de la vatra dornei cu stima cineva care vrea sa faca ceva pentru mediul care il inconjoara ps pe valea cerbului pastravu se braconeaza de la an la an faceti va rog ceva si pentru acesta specie de peste care este pe cale de disparitie la noi multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co