Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Atenţie unde plecaţi în vacanţă!

Veşti proaste pentru cei care doresc să-şi petreacă concediile pe continente africane sau asiatice! La sfârşitul anului trecut, portalul www.internationalsos.com a publicat o hartă cu cele mai periculoase ţări care nu sunt recomandate turiştilor. Potrivit acesteia, realizată în urma ameninţărilor teroriste şi a nenumăratelor răpiri de turişti străini, zonele care prezintă un grad mare de risc sunt Orientul Mijlociu şi Africa, mai exact, 15 state de un extrem pericol: Afganistan, Congo, Egipt, Irak, Libia, Nigeria (Borno), Mali, Pakistan, Republica Centr-africană, Siria, Somalia, Sudanul de Sud, Sudan, Yemen, Ucraina.

Harta este realizată pe culori, pentru a determina cât mai bine nivelul de alertă. Nuanţa de verde semnifică un grad de risc scăzut, în timp ce roşul închis arată că situaţia este foarte gravă.

Un risc mediu a fost identificat în anumite ţări mari din Asia şi America de Sud, unde situaţiile politice sunt variabile, existând posibilitatea unor schimbări.

Turiştii care vor să plece în vacanţe prin Europa sau America de Nord nu au de ce să-şi facă probleme! Vor putea călătorii în siguranţă, bucurându-se de momente de relaxare.

trm2016

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co