Interne

Au început înscrierile pentru Salonul Naţional de Fotografie Turistică!

Au început înscrierile pentru Salonul Naţional de Fotografie Turistică!

Revista “Vacanţe şi Călătorii” şi Fundaţia Amfiteatru organizează, în perioada 21–30 octombrie 2011, în pasajul Universităţii, editia a XIV-a a Salonului Naţional de Fotografie Turistică. Concursul se adresează tuturor celor pasionaţi de artă fotografică, fie că sunt fotografi amatori sau profesionişti.

Tema ediţiei a XIV-a a Salonului Naţional de Fotografie Turistică – “România: izvor de sănătate” – dă şansa participanţilor să exprime, prin intermediul fotografiilor, un concept, o idee, o stare sufletească, conturând o imagine proprie a activităţii turistice.

 

Această ediţie a Salonului Naţional de Fotografie Turistică îşi propune ca prin intermediul lucrărilor înscrise în concurs să arate încă o dată de ce România a reuşit să îşi păstreze sănătatea şi vitalitatea, transmisă de-a lungul timpului, din generaţie în generaţie prin tot ceea ce a oferit natura. Elementul central al temei îl reprezintă ideea asigurării şi păstrării sănătăţii interioare a fiecarei părţi a unui întreg numit România. Sănătatea este o condiţie esenţiala pentru conservare şi pentru o dezvoltare ascendenta continuă.

 

Categorii de concurs:
I Natura în spaţiu urban 

II. La izvoare

III. Turism de sănătate şi sănătatea turismului

IV. Flash cultural

V. Fantezie

VI. La pas…

VII. Viaţa în România

 

Înscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 10 septembrie – 10 octombrie, prin completarea unui formular postat pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Pentru mai multe detalii şi pentru regulamentul concursului consultaţi pagina www.vacantesicalatorii.ro.

 

Mădălina Petrescu

PR Revista Vacanţe şi Călătorii

E-mail: madalina.petrescu@gm.ro

Tel: 0728.291.412

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co