Interne

Autobuzele turistice din Bucureşti au plimbat peste 10.000 de persoane în prima lună

Autobuzele supraetajate, inaugurate la sfârşitul lunii iulie de ministrul Turismului Elena Udrea, în Bucureşti, au transportat în prima lună, 10.332 de turişti, încasând aproape 250.000 lei. Vezi cât îşi propun autorităţile să încaseze în fiecare lună.

“Potrivit analizelor, Regia estimează o cerere de circa 10.000 călători/lună, ceea ce va reprezenta o încasare de aproximativ de 233.830 lei lunar. Din totalul călătorilor, preconizăm că 89,22% vor fi turişti adulţi, iar 10,78% copii”, se arată în datele RATB.

Costul unui bilet în primul traseu turistic din capitală este de 25 de lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru copii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii care au sub şapte ani, însoţiţi de adulţi, nu vor avea nevoie de bilet. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi poate fi cumpărat din autobuzele turistice.

Astfel, RATB anticipează că va tranporta lunar peste 8.900 adulţi şi 1.078 copii.

Autobuzele circula pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, apoi din nou prin Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Presei.

sursa: wall-street.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co