Externe

Bagaje mai mari la zborul cu avionul

Austrian Airlines a obţinut două premii în cadrul Premiilor internaţionale ale aviaţiei 2011. În urma unui sondaj la care au participat 19 milioane de pasageri, compania aeriană a fost desemnată câştigătoare la două categorii diferite- „Cel mai bun catering la clasa Business” şi „Excelenţa serviciilor personalului în Europa”, în cabină şi la sol.


„Suntem foarte mândri de această evaluare excepţională acordată de clienţii noştri. Serviciile fără cusur oferite de membrii personalului nostru şi produsele noastre de catering sunt o componentă cheie a brandingului nostru”, au declarat membrii Comitetului executiv al Austrian Airlines, Andreas Bierwirth şi Peter Malanik:
Premiile internaţionale ale aviaţiei se bazează pe rezultatele celui mai extins sondaj mondial în rândul clienţilor din industria aviatică, efectuat anual de către firma de sondaje de opinie Skytrax. În cadrul sondajului, aproximativ 19 milioane de pasageri din 100 de ţări diferite evaluează 200 de linii aeriene.


Facilităţi introduse odată cu noul concept de „piese de bagaj”


Austrian Airlines a anunţat şi simplificarea regulilor pentru bagaje la biletele achiziţionate începând cu 1 iunie 2011. Noul concept de „piese de bagaj” se utilizează deja de ceva vreme în cadrul zborurilor către SUA şi Canada, unde s-a dovedit a fi un succes.
Conform acestui concept, pasagerul poate înregistra gratuit un număr exact, specificat de articole ca şi bagaj transportat gratuit în funcţie de clasa de zbor. Prin urmare, în viitor, pasagerii vor putea transporta mai multe bagaje la zborurile din Europa şi cele de cursă lungă către Asia şi Orientul Mijlociu.
Pe scurt, pasagerii de la clasa Economy vor putea adăuga trei kilograme în geamantane, ceea ce le va permite transportarea unui singur articol de bagaj de până la 23 de kilograme. Pasagerii de la clasa Business vor putea lua două articole de bagaj, fiecare de până la 32 de kilograme sau o greutate totală de 64 de kilograme faţă de limita de 30 de kilograme de până acum. Pentru copii cu vârsta sub doi ani care nu au propriul loc, părinţii vor putea transporta pe viitor un articol de bagaj cu o greutate de maximum 23 de kilograme şi un cărucior pliabil.
Austrian Airlines a simplificat şi structura tarifară şi pentru bagajele care depăşesc greutatea menţionată mai sus şi, pe viitor, nu se va face distincţia dintre zborurile europene şi cele intercontinentale. Transportatorul austriac va calcula preţul unui pachet în funcţie de greutatea bagajului în exces.

Pasagerii români beneficiază de noi conexiuni oferite de Austrian Airlines între Bucureşti şi Lisabona.


De asemenea, începând din 27 mai 2011, Austrian Airlines şi TAP Air Portugalia oferă clienţilor până la cinci zboruri pe săptămână, între Viena şi Lisabona. De la Bucureşti, zborul către Lisabona este uşor şi convenabil, prin cel mai rapid terminal de transfer din Europa, Viena. Intervalul de aşteptare între legături foarte redus, de numai 25 de minute, asigură un transfer confortabil şi un interval de zbor avantajos. Biletele pot fi achiziţionate la tarife începând de la 235 Euro.


Zboruri programate către Bagdad şi Erbil în Irak


Prin intermediul terminalului de la Viena, pasagerii români pot alege acum şi destinaţiile din Nordul Irakului. Compania aeriană a reintrodus ruta Viena-Bagdad-Viena în programul său de zboruri, marcând revenirea companiei în Bagdad după 21 de ani de absenţă. În decembrie 2006, Austrian Airlines era prima companie aeriană din Europa de Vest care opera zboruri către nordul Irakului şi şi-a extins în permanenţă prezenţa în regiune. În vara lui 2011, Austrian Airlines va opera şase zboruri pe săptămână către Erbil.


sursa: romanialibera.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co