Interne

Bilete ieftine pentru destinatiile exotice

Bilete ieftine pentru destinatiile exotice

Companiile aeriene au demarat inca de la inceputul anului promotiile la biletele de avion, un instrument care stimuleaza cererea si poate asigura un grad de incarcare mai mare pentru avioane.Daca pana acum promotiile se orientau catre destinatii din Europa, companiile aeriene au inceput sa mizeze pe apetitul crescut pentru destinatii mai indepartate precum Miami, New York sau Hong Kong.

Companiile aeriene au taiat din tarife atat pe cursele transoceanice, cat si pentru cele efectuate pe distante mai scurte, pe rute din Europa.

Qatar Airways, Air France KLM si British Airways au dat startul „reducerilor” la bilete de avion, taind intre 24% si 46% din pretul calatoriilor in strainatate.

„British Airways a redus pretul biletelor cu 24% pentru zborurile catre America de Nord. Noua promotie este valabila pentru bilete in cabina World Traveller (economic) achizitionate pana la data de 11 martie 2012 pentru calatorii ce vor avea loc pana pe 31 martie si in intervalul 10 aprilie – 15 iunie”, au transmis oficialii companiei aeriene.

Compania aeriana Air France a redus preturile cu pana la 46% la biletele de avion cumparate pana pe 11 martie in cadrul unei campanii promotionale.

Operatorul aerian stimuleaza cererea atat pentru ruta Bucuresti-Paris si Bucuresti-Nisa, dar si pe rute de lung curier.

„Campania promotionala acopera o multitudine de destinatii intercontinentale, precum New York, Miami, Toronto, Mexico City sau Shanghai si Hong Kong”, au transmis oficialii Air France.

Pretul biletelor a fost redus si pentru destinatii exotice precum Havana, Mauritius, Sao Paolo sau Punta Cana.

Traficul de business este cel care genereaza cele mai mari vanzari pentru companiile aeriene de linie regulata, care au demarat promotii inca din 2008 pentru a-si mentine clientii.

Anul trecut, mai multi romani au calatorit cu avionul, pe cele mai mari trei aeroporturi din tara, traficul de pasageri fiind in crestere fata de anul anterior.

Ultimele date disponibile arata ca 10 milioane de romani au calatorit cu avionul in urma cu doi ani.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co