Interne

Bistrita se promoveaza 3D

Bistrita se promoveaza 3D

Bistrita se promoveaza turistic cu ajutorul unei harti 3D. Portalul www.cetateabistrita.ro a fost realizat de autoritatile locale pentru a-si promova turistic orasul. In total sunt 196 de obiective promovate 3 D pe acest site.

Orasul Bistrita se promoveaza cu ajutorul unei harti 3D, unde vizitatorii pot vedea imagini in direct de pe pietonalul din centrul localitatii, pe un site realizat din bani europeni. Portalul www.cetateabistrita.ro a fost realizat de autoritatile locale care vor sa isi promoveze turistic orasul, informeaza Mediafax. Printre cele 196 de obiective care sunt promovate in format 3D se numara Biserica Evanghelica, monument din secolul al XIV-lea, Turnul Dogarilor, Casa Ioan Zidarul, Complexul Sugalete si multe altele.

Totodata, autoritatile locale au lansat, de Craciun, si agenda „Bistrita – Poarta Transilvaniei 2012” unde se gasesc informatii despre toate evenimentele culturale, turistice si de agrement organizate de municipalitate in 2012.

Proiectul de promovare este finantat din banii europeni si a costat aproximativ un milion de lei, din care peste 780.000 de lei reprezinta finantare nerambursabila, restul banilor urmand sa fie alocati de la buget.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co