Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Blue Air a extins serviciul de check-in online gratuit

Compania Blue Air a introdus sistemul gratuit de check-in online pentru zborurile cu plecare din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia, urmând ca în curând să fie disponibil pentru majoritatea destinaţiilor Blue Air.

Serviciul va putea fi folosit de către pasageri cu maxim 14 zile înainte de data plecării şi până la trei ore înainte de ora decolării. La finalul procesului de check-in online pasagerii trebuie să tipărească cartea de îmbarcare, cu care se vor prezenta la aeroport.    

Astfel se reduce timpul de aşteptare în aeroport, iar persoanele care călătoresc doar cu bagaj de mână se vor prezenta direct la poarta de îmbarcare, cu 60 de minute înainte de decolare. Pasagerii cu bagaje de cală se vor prezenta cu 90 de minute înainte de zbor la biroul de înregistrare bagaje.      

Blue Air va introduce de la 3 octombrie o taxă de check-in la aeroport, valabilă pentru plecările din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga şi Valencia. Călătorii care fac check-in în aeroport vor plăti 5 euro în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in în aeroport înainte de plecare vor plăti 10 euro.      

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete pe rutele Larnaca-Bucureşti, Larnaca-Bacău, Nisa-Bucureşti,Malaga-Bucureşti,Valencia-Bucureşti, Barcelona-Bucureşti şi Barcelona-Bacău înainte de 19 septembrie nu vor plăti taxa de check-in în aeroport.

sursa: dailybusiness.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co