Interne

BookLand la Resita

BookLand la  Resita

De marți până duminică, în intervalul 9:00 – 20:00, reșițenii sunt așteptați la cea mai distractivă întâlnire culturală, cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România. Asadar Caravana BookLand își continuă traseul și ajunge la Reșița, în Centrul Comercial Victoria, în perioada 15 -20 mai. BookLand nu vine cu mâna goală, ci cu multe oferte, tombole și promoții, la peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

Alături de literatură, BookLand promovează arta în toate formele ei! Astfel, pictorii reșițeni Cristea Mircioane și Petru Comisarschi îsi vor expune lucrările în cadrul BookLand, pe toată durata caravanei.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România.

“BookLand te asteapta cu drag să-ti iei portia de cultură!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co