Interne

Bratara de vacanta – Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta!

Radio Vacanta si World Vision Romania, cu sprijinul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, Asociatiei Patronale Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism “Ion Movila” Eforie-Techirghiol si I-Tour, deruleaza in sezonul estival 2012 campania „Bratara de vacanta”, sub sloganul „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta ! „. Sponsorul principal al Campaniei in acest sezon estival este Reteaua de sanatate privata “Regina Maria”.

Pentru al 3-lea an consecutiv, Campania isi propune sa reduca numarul de copii care se pierd anual pe plaja, prin oferirea cu titlu gratuit a unei „bratari de vacanta” copiilor sub 7 ani, realizarea unor materiale informative pe aceasta tema si organizarea a diferite evenimente pe plaja din Mamaia.

Anul acesta, campania presupune realizarea a 25.000 de bratari din Supertek 1, material asemanator hartiei cerate, rezistent la apa, pe care se vor trece cateva elemente de identificare (numele copilului, un numar de telefon al parintilor, numarul de telefon al Radio Vacanta, al organizatiei World Vision si al Centrului de sanatate privata “Regina Maria” din Constanta).

Bratarile vor fi distribuite in unitatile de cazare din statiunile Mamaia si Eforie selectionate si monitorizate de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, dar si pe plaja, prin intermediul voluntarilor World Vision Romania. De asemenea, vor fi tiparite si distribuite 25.000 de harti de informare turistica a statiunii Mamaia.

Campania se desfasoara pe durata a 6 saptamani din sezonul estival 2012 si se adreseaza mai ales familiilor care ajung in vacanta in statiunile de pe Litoral, interesate de siguranta copiilor lor, grupurilor de copii veniti in tabara sau cantonament pe litoral alaturi de profesori, antrenori sau educatoare.

Beneficiarii directi ai campaniei sunt copiii cu varste intre 0 si 7 ani care poarta bratara de vacanta.

Declaratie Loredana Giuglea – Manager Zonal World Vision Romania – “Organizatia World Vision este implicata de 2 ani alaturi de partenerii traditionali in aceasta campanie, dorind sa contribuie la siguranta copiilor de pe plaja si sa sublinieze importanta bratarii de vacanta ca sistem de protectie a copiilor. Multumim sponsorilor care s-au alaturat in acest an campaniei, deoarece impreuna cu ei reusim sa extindem activitatile la un numar mai mare de copii.”

In plus, pentru a spori impactul campaniei, in fata sediului Radio Vacanta si pe plaja din statiunea Mamaia vor fi instalate pe toata durata proiectului doua corturi cu insemnele proiectului si ale partenerilor, unde se vor distribui bratari de vacanta si harti de informare turistica. De asemenea, se vor derula in fiecare weekend, evenimente distractiv-educative de constientizare pentru adulti si copii.

Ca recunoastere pentru creativitatea proiectului si aportul adus in societate, prima editie a campaniei “Bratara de Vacanta” (2010) a fost nominalizată la premiile PR Award 2010, categoria „Buget mic/ Creativitate mare”.

Declaratie Corina Martin – Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii – „Continuam sa oferim surprize, facilitati pentru familiile cu copii, oferte atractive si protectie si siguranta pe Litoralul Romanesc. Pentru o destinatie turistica, siguranta turistilor si – in mod deosebit – a copiilor este esentiala, motiv pentru care Asociatia noastra s-a implicat in aceasta campanie, la propunerea World Vision si alaturi de Radio Vacanta”.

Declaratie Daniel Sirbu, Redactor sef Radio Vacanta-Radio Constanta: Campania “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Bratara de vacanta” a ajuns in cel de-al treilea an si reprezinta deja o marca a litoralului romanesc. Este o campanie care se dezvolta de la un sezon estival la altul si va reprezenta in curand unul dintre serviciile turistice pe care hotelierii il vor promova insistent. Radio Vacanta a transformat astfel o traditie de 45 de ani privind copiii pierduti pe plaja intr-un produs ultramodern, definitoriu pentru turismul de marca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co